Mbape se ovom fotografijom "narugao" Realu?

Autor: Lazar Nikolić
utorak 24.05.2022.
10:30
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv prizor iz svlačionice PSŽ-a.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Saga oko Kilijana Mbapea se napokon završila. Mladi franucski superstar odlučio se da ostane u Pari Sen Žermenu iako je sve bilo spremnuo za njegovu selidbu u Madrid na stadion "Santjago Bernabeu".

Mbape je potpisao novi trogodišnji ugovor sa "Svecima" neposredno pre utakmice poslednjeg kola francuske Lige 1 protiv Meca. 

Sjajni napadač postigao je dva gola na toj utakmici u pobedi svog PSŽ-a od 5:0. Mbape je dočekan ovacijama na "Parku prinčeva", a nakon završetka utakmice obavljena je ceremonija proglašnja pobednika u Ligi 1, a ekipi Maurisija Poketina dodeljene su medalje i šampionski pehar.

U trenucima slavlja u svlačionici Parižana nastala je fotografija koja je dodatno razbesnela navijače Reala i špansku javnost, 


Na slici su trojica bivših fudbalera Madriđana, Ašraf Hakimi, Serhio Ramos i Kejlor Navas, koji zajedno sa Mbapeom slave titulu prvaka Francske sa peharom u Kilijanov ruci.

Španski mediji nisu ostali dužni Mbapeu, nazvali su ga "izdajnikom" i poručili mu da je za igranje u Realu potrebno "puno klase", što prema njihovom mišljenju nedostaje Francuzu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke