Mbapeova majka nastavila da šokira - Sada malo o Realu

Autor: Sportske Net
četvrtak 07.10.2021.
09:25
Izvor: Sportske.net

"Kao da birate između dva roditelja".

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Tokom jučerašnjeg dana glavna vest je bila intervju Kilijana Mbapea za francuski "Ekip" u kom je otvorio dušu i iskreno potvrdio da mu je Real Madrid velika velika želja za budućnost.

Uveče je čitaoce osvojila njegova majka. Fajza Lamari, koja zastupa Mbapea u pregovorima za PSŽ-om, u intervjuu za "La Parisijen" preokrenula je igricu i navela da postoji mogućnost da Francuz ostane u Parizu. 

O tome smo pisali OVDE, a sada vam prenosimo ostatak opsežnog intervjua.

Fajza Lamari se u nastavku razgovora osvrnula na drugu stranu, odnosno Real Madrid. Iako je podržala PSŽ, ona ne smatra odlazak u Španiju lošom idejom sa sportskog stanovišta. 

Pre četiri godine Real Madrid je bio atraktivniji od PSŽ-a, ali mi smo izabrali PSŽ. Ovog leta, Kilijan se odlučio za Real Madrid, jer je želeo da ispuni svoj san. Ako dodate Real Madridu Kilijana, plus tri ili četiri igrača u naredne četiri godine, ovaj tim neće biti isti. On želi da bude u centru sportskog projekta. Potrebni su mu stalni izazovi“, kazala je ona.

Majka napadača Francuske uporedila je Real i Pari Sen Žermen kao dve prilično slične opcije, između kojih je teško birati. 

"Volja da napusti PSŽ je moja? Tako smo to predstavili: tataotac je hteo da ostane, a advokat i ja, hteli smo da ode. Ipak, niko od nas troje ne odlučuje. Kad Kilijan želi nešto, možete učiniti šta god želite, on će to ispuniti. Nije otišao, on je u PSŽ-u i srećan je što je tamo. U stvari, biranje između PSŽ-u i odlaska u Madrid, to je pomalo kao da birate između svoja dva roditelja, zaključila je Fajza. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke