Meč u Nemačkoj bez pola igrača - Lajpcig u ogromnom problemu

Autor: Sportske Net
utorak 21.02.2023.
22:30
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih neizvestan.

EPA-EFE/FILIP SINGER
EPA-EFE/FILIP SINGER

Povezane vesti

Mančester Siti bez De Brujnea, Stounsa i Laporta stigao je u Nemačku i delovalo je da su to ohrabrujuće vesti za domaći tim. 

Međutim, izgleda da i Lajpcig ima problem i to veliki, pred sutrašnji duel u Ligi šampiona. Kristofer Nkunku nije završio trening nemačkog timazbog bolova u mišiću i neizvestan je za sutrašnji duel. 

"Kristofer Nkunku je uspeo da završi samo delove poslednjeg treninga. Njegovi mišići su reagovali tokom sesije. Neophodno je da sačekamo 24 sata kako bismo videli kako će se problem razvijati", objavio je Lajpcig.

Nkunku je propustio Svetsko prvenstvo zbog povrede i posle tri meseca ovog vikenda vratio se u tim protiv Volfsburga, ali izgleda da će opet na pauzu. 

"Odradio je samo deo današnjeg treninga, jer je bilo nekih reakcija od njegove povrede. Sigurno neće početi utakmicu sutra. Moraćemo da vidimo da li će uopšte moći da bude sa nama, ali nikako nećemo rizikovati, jer imamo još mnogo utakmica ove sezone", rekao je trener Lajpciga Marko Roze na današnjoj konferenciji pred duel sa Sitijem.

Nkunku je ove sezone na 24 utakmice postigao 17 uz pet asistencija u svim takmičenjima. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke