Mediji bruje o skandalu na pripremama Olimpije, klub se oglasio saopštenjem!

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.07.2021.
16:21
Izvor: Sportske.net

Šta se dešavalo na Bledu?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Savo Milošević tek treba da ima svoj zvanični debi na klupi Olimpije, protiv Birkirkare u Ligi konferencija, ali taj meč je iznenada pao u drugi plan posle medijskih spekulacija o navodnom skandalu koji se dogodio tokom priprema ljubljanskog tima na Bledu.

Naime, na društvenim mrežama je objavljena fotografija jednog transparenta razvijenog u Ljubljani, na kom se trojica fudbalera Olimpije prozivaju za navodne seksualne odnose sa maloletnicom bez njenog pristanka, tokom priprema na Bledu.

Ubrzo su tom temom počeli da se bave i slovenački mediji, a ovog popodneva Olimpija se oglasila zvaničnim saopštenjem koje u nastavku prenosimo.

''U medijima su počele da se pojavljuju ozbiljne optužbe u vezi sa pripremama na Bledu. Želimo da bude jasno da Olimpia oštro osuđuje takva navodna dela i da će biti nulta tolerancija prema njima ako se dokaže da su istinite.

NK Olimpija Ljubljana izveštava da su neki fudbaleri Olimpije prekršili disciplinska pravila kluba, zbog čega su kažnjeni, tačnije suspendovani, u skladu sa disciplinskim pravilima i ugovornim obavezama.

Nadležni organi nas nisu obavestili o prekršajima koje su mediji opisali. NK Olimpija Ljubljana nije odgovorna za procenu krivice niti istinitosti događaja. Ako budemo pozvani da učestvujemo, sarađivaćemo svim raspoloživim sredstvima i informacijama'', navodi se u saopštenju.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke