Mediji ga sele u Zvezdu, a on se oštri za duel sa Mitrom: ''Nikad me nije pobedio!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.12.2022.
13:15
Izvor: Sportske.net

Sutrašnji meč će i ovdašnjoj javnosti biti veoma zanimljiv.

Beta/Adam Davy/PA via AP
Beta/Adam Davy/PA via AP

Povezane vesti

Drugog dana katoličkog Božića, na scenu već tradicionalno stupaju premijerligaši, a nas će posebno zanimati duel Kristal Palasa i Fulama koji je na programu u ponedeljak od 16 časova.

S jedne strane, ekipu Kristal Palasa će predvoditi srpski vezista i naš bivši reprezentativac Luka Milivojević, koga ovdašnji mediji povezuju sa Crvenom zvezdom, a glavni adut gostiju, pod uslovom da bude potpuno spreman, biće najbolji strelac reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović.

U najavi ovog meča, Luka Milivojević je dao zanimljivu izjavu engleskim novinarima, vezano za susret sa njegovim velikim prijateljem Mitrovićem. Sutra će, međutim, biti veliki rivali, a ''peckanja'' su očigledno već počela.

"Mitar je jedan od mojih najboljih prijatelja a sa fudbalske strane svi znamo o kakvom se golgeteru radi. U Srbiji je zaista velika zvezda, viđam ga svakodnevno i za mene će sutrašnji dan biti uobičajen kad je on u pitanju.

Ali, rekao sam mu da će morati sve svoje rekorde da potvrdi i protiv mene jer me nikad u karijeri nije pobedio. Možda jednom sa Njukaslom, ali to je bilo davno, a ušao je u igru u poslednjih 15 minuta. Ali, kad god smo obojica igrali, nisam izgubio od njega, tako da će morati sutra da mi se dokaže", poručio je Milivojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke