Mediji huškaju novo veliko rivalstvo - Arteta gospodski odgovorio Pepu i stavio tačku!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 29.09.2024.
10:15
Izvor: Sportske.net

Šta se odjednom desilo?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Rađa se novi veliki rivalitet u Premijer ligi, nakon što je najveće bitke vodio sa Jirgenom Klopom, izgleda je sada na crtu Pepu Gvardioli stao njegov prijatelj - Mikel Arteta.

Sve je počelo na prošlonedeljnom derbiju, svi smo videli koliko je bilo tenzije i tokom meča i posle, pa čak i na konferencijama za medije uoči ovog kola.

Pep Gvardiola je javno odgovorio da je spreman na rat, a nije mu se svidela dvosmislena poruka Mikela Artete da "vrlo dobro zna šta se dešavalo u Sitiju".

"Sledeći put trebalo bi da bude precizniji i da jasnije kaže šta je želeo da kaže. Mikel je rekao da je bio ovde četiri godine i da vrlo dobro zna šta se tu sve dešavalo, a to može da se odnosi i na sve te tužbe protiv nas, možda on ima neke informacije o tome. Zamolio bih ga da sledeći put, zbog poštovanja koje je između nas, bude precizniji u svojim odgovorima", rekao je Pep. 

Ali, odgovorio mu je i Mikel Arteta, posle pobede nad Lesterom, koji želi da spusti loptu na zemlju. 

"Mogu da ponovim, da bude svima jasno – volim Pepa, divim mu se od svoje desete godine. Veoma ga poštujem i zahvalan sam zbog svega što je učinio za mene, smatram ga svojim prijateljem. Volim i poštujem sve zaposlene u Sitiju, jer sam sa njima radio četiri godine i kada sam rekao da ih poznajem, mislio sam da znam koliko se trude. Ako želite, opet ću da ponovim, ako neko želi da pokvari naš odnos to nije u mojim rukama. Naš odnos je dubok, on to zna", rekao je Arteta.

I pored toga, mediji nastavljaju da "huškaju", jer svi znamo koliko su Engleskoj i Premijer ligi oduvek bili potrebna prenaglašena rivalstva. 

Doduše, očekujemo da pršti opet svaki put kada se sastanu Siti i Arsenal, bez sumnje glavni kandidati za titulu u Premijer ligi, ali, teško da će mediji uspeti da posvađaju Pepa i Artetu i njih dvojica to jasno treba da im stave do znanja na svakom pokušaju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke