Mediji smenjuju Mihu, a šta on kaže posle debakla na ''Meaci''?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.09.2021.
08:54
Izvor: Sportske.net

Poraz jeste očekivan, ali ne i način na koji je do njega došlo.

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Ekipa Bolonje doživela je sinoć težak poraz na ''Meaci'' od šampionske ekipe Intera koja je slavila sa 6:1.

Već u prvom poluvremenu Inter je rešio pitanje pobednika, u nastavku je samo dotukao rivala i u potpunosti opravdao ulogu favorita.

Ovo je tek prvi poraz Bolonje u četiri odigrana kola, odlično su startovali u Seriji A i mogu da budu zadovoljni ukupnim učinkom, izuzev rane eliminacije iz Kupa od Ternane sredinom avgusta. Zato iznenađuju medijske spekulacije koje su se pojavile odmah po završetku sinoćnjeg meča i koje je pokrenuo ''Tutomerkato'' da je Mihajlovićev ostanak na klupi Bolonje neizvestan i da bi na njegovo mesto navodno mogao da dođe Danijele de Rosi.

Naravno, Mihajlović ne razmišlja u tom pravcu, okrenut je sledećoj utakmici protiv Đenove u utorak, a posle meča protiv Intera, odao je šampionu priznanje za odličnu igru i priznao da je njegov tim sinoć još i dobro prošao.

"Utakmica je završena već na poluvremenu. Igrali smo, a oni su davali golove.

Rezultat je bio težak u prvom poluvremenu, a onda smo posle pauze potpuno izgubili odbrambenu čvrstoću koju smo pokazali u poslednjih par utakmica. Kad tako igrate protiv šampiona, moraćete da platite.

Iskreno sam mislio da učinak u prvom poluvremenu nije bio loš, Inter je pogađao iz kontri, ali smo previše lako poklekli i nismo iskoristili svoje šanse. Na kraju su danas mogli da postignu 10 golova.

Žao mi je zbog tima, ali na sreću uskoro nam predstoji novi meč i pokušaćemo da izvučemo pouke'', poručio je Miha.

Denzel Damfris je pravio mnogo problema Bolonji po desnoj strani, ''igrao se'' sa Aronom Hikijem.

''Znali smo da imaju veliki tempo na krilima i da će ići u kontru, ali Aron je trebalo da ga natera da ide slabijom nogom.

Svi timovi imaju slabosti, ali gledajući večerašnju utakmicu, očigledno smo imali više slabih tačaka od Intera. Kada su grešili, mi ih nismo maksimalno iskoristili.

To je prošlost, analiziraćemo greške koje smo napravili i pokušaćemo da ih ne ponovimo'', zaključio je Mihajlović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke