Megvajer: "Kad ja igram, Junajted pobeđuje!"

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 12.10.2023.
23:39
Izvor: Sportske.net

To se zove samopuzdanje.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Jedan od najskuplje plaćenih defanzivaca u istoriji fudbala Hari Megvajer već godinama nalazi se na meti kritika javnosti zbog svojih slabih izdanja u Mančester junajtedu.

Izgubio je defanzivac status kapitena "crvenih đavola", ali i mesto u timu na startu nove sezone kod menadžera Erika ten Haga. Ipak, to nije donelo Junajtedu ništa dobro, jer je posle osam odigranih kola tek 10. u engleskoj Premijer ligi.

"Ne mogu da budem srećan kada toliko vremena provodim na klupi, a tako malo na terenu. Procenat pobeda tima kada sam ja na terenu je ogroman, verujem da zaslužujem da budem starter. Naravno, trener je taj koji odlučuje, posle međunarodne pauze vratiću se u klub i videću kakav ću status imati", izjavio je Megvajer za britanske medije.

Standardni reprezentativac Engleske ovog leta bio je na pragu prelaska u Vest Hem, ali je ostao na "Old Trafordu". Ipak, Megvajer je uveren da će uskoro promeniti sredinu ukoliko mu se status u timu ne popravi.

"Neću da sedim ovde ceo život i da igram jednom mesečno. Ako se to nastavi, siguran sam da ću morati da popričam sa klubom. Verujem u svoje sposobnosti i sve što sam uradio u karijeri. Nemam vreme koje zaslužujem u klubu, to je više nego jasno. Bilo je teško, ali želim da igram. Želim da budem važan deo kluba. Trenutno ne igram ni blizu koliko bih voleo, ali moram da se pobrinem da iskoristim svaku šansu koja mi se ponudi", izričit je štoper.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke