Megvajer optimističan pred "pakao"

Autor: Sportske Net
četvrtak 28.10.2021.
18:40
Izvor: Sportske.net

Da li je mazohizam?

EPA-EFE/Peter Powell/NMC/Pool
EPA-EFE/Peter Powell/NMC/Pool

Povezane vesti

Mančester junajted proteklih dana pokušava da prevaziđe bolan poraz od Liverpula u Premijer ligi i nastavi dalje, jer "đavole" tek očekuje težak period. Kapiten tima Hari Megvajer jednako je razočaran.

"Očigledno je bila teška nedelja, ne možete samo da odbracite ono šo se desilo, posebno kada izgubite od svojih rivala. Izgubiti na način na koji smo to uradili je razočaravajuće“, rekao je on za klupske medije.

Ipak, Totenehem je naredni protivnik, a štoper se uzda u navijače i njihovu podršku u ovim izazovnim trenucima.

Imali smo velike diskusije, analizirali smo igru i golove i pogledali kako možemo da budemo bolji i napredujemo. To je sada najvažnije, moramo da se udružimo kao tim i klub. Znamo da će naši navijači biti sa nama i doći u subotu na Totenhem, kao što sam rekao, oni će biti tamo u svom broju i siguran sam da će pevati i skandirati i biti sa nama i iza nas".

Osvrnuo se i na Ligu šampiona...

Teško je krenuti dalje, ali moramo. Ima mnogo utakmica koje treba odigrati u Premijer ligi, u dobroj smo poziciji u grupi u Ligi šampiona i još smo na početku sezone. I to je sezona u kojoj znamo da još uvek možemo da postignemo nešto", završio je Megvajer. 

Mančester junajted u subotu gostuje Totenhemu od 18:30 časova i pobeda još uvek Solskjerovog tima, jeste imperativ. Samo četiri dana kasnije, "crveni đavoli" se sastaju sa Atalantom u Ligi šampiona. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke