Megvajer udaljio Junajted od LŠ, Vest Hem ponovo četvrti, Njuka pobegla iz crvene zone!

Autor: Milovan Longinov
utorak 08.02.2022.
22:57
Izvor: Sportske.net

Uzbudljivo veče!

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester Junajteda razočarali su i večeras, pošto su u gostima razočarali sa Barnlijem rezultatom 1:1. Vest Hem i Njukasl su upisali velike pobede nad Votfordom i Evertonom i tako zakuvali borbu i za Ligu šampiona i opstanak. 

Tragičar Junajteda po ko zna koji put bio je Hari Megvajer koji je u napadu kod primljenog gola dva puta očajno reagovao, a onda je imao sreće i da dobije samo žuti karton, kada je mogao da bude i isključen u 62. minutu.

Mančester Junajted je ponovo razočarao. Iako je u 13. minutu Varan zatresao mrežu glavom, VAR je signalizirao ofsajd i pogodak je poništen. Ipak, u 18. minutu Luk Šo je vratio povratnu, a Pogba zategao pod prečku za 0:1. 

Do odlaska na odmor, Bruno i Rašford su imali još dva dobra pokušaja, ai je Nik Poup bio na mestu. 

Barnli je zaigrao mnogo bolje u drugom poluvremenu, a u 48. minutu domaći tim je izjednačio. Dežurni krivac Hari Megvajer ispao je dva puta u jednom napadu, Fegorst ga je okrenuo i proigrao na bok, a onda je u nastavku akcije i proigrao Rodrigeza  koji je pogodio za 1:1. Inače, ovo je bio stoti gol za Rodrigeza u Premijer lige. 

Junajted je krenuo na sve ili ništa, ušao je odmah i Kristijano Ronaldo, koji je ostao na klupi, potom i Lingard i Elanga, ali su gosti bili veoma loši u napadu.

Vest Hem je na svom stadionu pobedio Votford rezultatom 1:0 i tako se probio ponovo u top 4.

Heroj je po ko zna koji put bio Džardon Boven, koji je postigao jedini pogodak u 68. minutu. 

Roj Hodžson je osvojio bod na debiju sa Barnlijem, ali je večeras njegov im bio prilično bezopasan. Boven je pre gola imao dva najbolja pokušaja, a onda je u 72. minutu uz malo sreće, šutirao sa distance, lopta je usput zakačila jednog defanzivca i prevarila Fostera za 1:0. 

Ogromnu pobedu upisao je i Njukasl, koji je nakon preokreta savladao Everton rezultatom 3:1. 

U 36. minutu Lasels je postigao autogol za vođstvo Evertona, ali je samo minut kasnije Holgejt uzvratio istom merom i izjednačio na 1:1. 

Njukasl je u drugom poluvremenu uspeo da preokrene i osvoji zlata vredne bodove. U 56. minutu Frejzer je pogodio za 2:1, da bi potom novajlija Kiran Tripije iz slobodnjaka postavio konačnih 3:1.

Njukasl je tako prvi put van zone ispadanja i to sada sa samo bodom manje od Evertona, koji je i pored dolaska Frenkija Lamparda i dalje u očajnoj formi.  

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke