Meksikanci: ''Da zagorčamo život Brazilcima!''

Autor: Beta Beta
utorak 17.06.2014.
09:06
Izvor: Beta

Fudbaler Meksika Oribe Peralta izjavio je da će njegova reprezentacija učiniti sve da večeras savlada domaćina na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Beta/AP Photo/Ricardo Mazalan
Beta/AP Photo/Ricardo Mazalan

Povezane vesti

Ukoliko bi u tome uspeli, Meksikanci bi, utakmicu pre kraja grupne faze, obezbedili plasman u osminu finala.

"Veoma smo smireni pred susret sa Brazilom, to bi mogao da bude još jedan korak napred ka našem cilju. Ali, Brazil je težak, veoma težak protivnik. Pokušaćemo da im zagorčamo život, jer će ova utakmica biti od presudnog značaja. Ipak, to je reprezentacija koju možemo da pobedimo ako budemo igrali dobro", rekao je Peralta.

Meksiko je pobedio Kamerun sa 1:0, a Brazil je bio bolji od Hrvatske sa 3:1, u prvom kolu Grupe A na Mundijalu.

"U dobrom smo ritmu, imamo dosta navijača ovde u Brazilu i to nas tera da dajemo još više od sebe. Pobedili smo Kamerun i mirni smo pred utakmicu sa Brazilom", rekao je on.

Strelac jedinog gola za Meksiko protiv Kameruna bio je upravo Peralta, koji je kazao da je samo "bio na pravom mestu u pravo vreme".

"To je i gol Đovanija Dos Santosa takođe. On je šutirao, golman je odbranio, i lopta je došla do mene. Đovani je igrač koga svi mi gledamo, on dosta pomaže na terenu, naporno radi, trči, stalno traži način da njegov tim dodje do pobede", naveo je Peralta.

Prema njegovim rečima, rivalstvo izmedju njega i drugog meksičkog napadača Havijera Ernandesa ne postoji.

"Jasno je da ne smemo da se opustimo. Niko ne može da bude siguran da li će početi narednu utakmicu. Moramo da pokažemo da smo zaslužili da bdemo u postavi. Možemo da igramo i zajedno, dobro se poznajemo. Biće onako kako kaže selektor", rekao je Peralta.

Meksiko i Brazil sastaće se u 21.00 u Fortalezi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke