Memo Očoa čekao i dočekao svojih 'pet minuta'

Autor: Boban Filipović
subota 12.03.2016.
18:42
Izvor: Sportske.net

Meksikanac koji je plenio svojim odbranama na Mondijalu u Brazilu sinoć je zabeležio svoj prvi nastup kao starter u Primeri i u pobedi svoje Malage nad Hihonom poneo zvanje igrača utakmice.

Beta/AP Photo/Themba Hadebe
Beta/AP Photo/Themba Hadebe

Povezane vesti

Malaga je na 'La Rosaledi' minimlacem oborila na pleća Sporting iz Hihona, a na osnovu anktete sprovedene među navijačima kluba iz Andaluzije najbolji pojedinac na ovom meču, odigranom u okviru 29. kola španske Primere, bio je Giljerme Očoa.

Reprezentativac Meksika je od dolaska u Malagu iz Ažaksjoa, nakon Svetskog prvenstva u Brazilu na kom je briljirao, u senci Karlosa Kamenog, a povreda Kamerunca uslovila je da konačno dobije mesto među stativama.

Očoa je prvi nastup u tekućoj sezoni ostvario u prošlom kolu na 'Riazoru' protiv Deportiva iz La Korunje, ušao je u igru pri rezultatu 1:0 za svoj tim u finišu prvog poluvremena i nije se baš proslavio budući da je primio tri gola. Ta utakmica je završena rezultatom 3:3.

Ipak, kada je od starta dobio priliku da čuva gol bio je dosta sigurniji i uspeo da ostane nesavladan. Imao je četiri uspešne intervencije, zaustavio je svaki pokušaj koji je išao u okvir gola.

Kao što vidite, više od polovine navijača Malage koji su učestvovali u glasanju za najboljeg igrača utakmice protiv Hihona, dali su glas Memu Očoi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Sunday, 13.03.2016
01:11

Фантастичан голман. Направио грешку каријере кад је прешао у Малагу. Не бих имао ништа против да га Клоп доведе у Ливерпул. Ако већ не буду доводили другог голмана уместо Мињолеа, нека доведу Очоу као конкуренцију. Не може да буде лошији од Симона. Нема шансе.

avatar
Pope el Berraco
Saturday, 12.03.2016
23:26

Hajdee Memo kidaj sada

avatar
Don Silvio
Saturday, 12.03.2016
22:28

Steta sto nije u nekom klubu gdje bi dobio vise prostora, golman je koji odlicno cita igru i odlicno se postavlja da igra vise vjerovatno bi postao jedan od najboljih golmana danasnjice, inace Kameni je dobar golman ali bi po meni Ocoa bio prvi izbor

avatar
REALan MADRIDista
Saturday, 12.03.2016
20:10

Odlican golman, steta sto ne igra vise!!!