Menadžer Brajtona: “Zaslužena pobeda na Old Trafordu”

Autor: Mladen Heleta
nedelja 07.08.2022.
18:25
Izvor: Sportske.net, Beta

Sjajan posao "Galebova" bez Kukurelje i Bisume.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Menadžer Brajtona Grejem Poter rekao je da je njegova ekipa danas zasluženo pobedla Mančester junajted u prvom kolu Premijer lige. 

"To je bila sjajna igra i zaslužena pobeda. Sjajan način da počnemo sezonu. Imali smo ideju kako da napadamo i kada smo mogli pokušavali smo da ih stavljamo pod pritisak. Bili smo pozitivni i hrabri i momci su dali sve od sebe. Naša igra u prvom poluvremenu bila je jaka", rekao je Poter za Skaj.

Brajton je pobedio Mančester junajted sa 2:1, oba gola postigao je Paskal Gros, u 30. i u 39. minutu. Jedini gol za domaće postigao je fudbaler Brajtona Aleksis Mekalister, autogol u 68. minutu

"Znali smo da će nas pritisnuti, imali smo šanse da napadamo bolje i da postignemo treći gol, ali uspeli smo da izdržimo do kraja. Ovo je lep početak za nas", naveo je strateg Brajtona. 

On je dodao da ekipa nije u lakoj situaciji, pošto je klub nedavno prodao važne igrače Iva Bisumu i Marka Kukurelju. 

"Nije lako, a njihove cene transfera pokazuju da su bili ključni igrači. Svakoj ekipi nedostaju dobri igrači. Imamo dobru grupu, ambiciozni su, nisu savršeni ali daju sve od sebe i to treneru daje priliku", završio je Poter.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke