Menadžer otkrio, Salahovih MILION FUNTI nedeljno!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 01.10.2023.
18:05
Izvor: Sportske.net

Prosto neverovatno...

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Mohamed Salah u proseku zarađuje 1.65 funti svake sekunde. 

Dok ste ovo pročitali, on je zaradio možda i vašu satnicu, a dok pročitate čitav tekst, on će zaraditi možda i vašu dnevnicu, pa i mnogo više od toga. 

Prevedeno u dinare, 223 jedinice u našoj valuti zarađuje Mohamed Salah u sekundi, što znači preko jedne "crvene" svakih pet sekundi. 

Nećemo više o tome, ali verovatno se pitate kako je moguće da bilo ko može da zaradi ovakav novac, a odgovor je dao njegov menadžer.

Sve je počelo kada je Salah ušao u poslednjih 12 meseci ugovora sa Liverpulom kada se počelo sa pregovorima oko nastavka saradnje. Naravno, Liverpul je imao "pravo prvenstva", pa ni ponude koje su finansijski za nijansu jače nisu mogle da ga odvuku lako sa "Enfilda".

U julu 2022. godine Salah je potpisao ugovor do juna 2025. godine, a Remi Abas Isa, menadžer ovog fudbalera, otkrio je celokupna primanja Mohameda Salaha, uključujući i prihode van fudbala, iznose milion funti na nedeljnom nivou. 

On je istakao da je prvenstveno Liverpul odbio sve Salahove zahteve, a onda je Isa izašao pred tim sa "Enfilda" sa ponudom koja nije za pregovaranje. 

Salah je tada govorio:

"Obnavljanje ugovora sa Liverpulom će biti jedan od mojih ciljeva u karijeri, ali nije još uvek gotovo. Moramo to da uradimo na pravi način. Istina nije samo na terenu, nego i van njega, morate uložiti u sebe fizički, ali i mentalno. Morate biti spremni na pritisak", rekao je on tada. 

Tri velike firme su podržavale Salaha u trenutku pregovora sa Liverpulom, a to su Guči, Pepsi i Adidas. 

Prema informacijama engleskih medija, Salah od Liverpula ima oko 350 hiljada funti nedeljno, što znači da su daleko veći prihodi od ostalih poslova...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.