Menhengladbah juri ka Ligi šampiona, Kostić nastavlja seriju!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 12.03.2016.
17:22
Izvor: Sportske.net

Keln je jedini kao gost danas slavio u utakmicama koje su igrane od 15:30 u Bundesligi, u ostalim mečevima domaći uglavnom uspešniji.

Beta/Armin Weigel
Beta/Armin Weigel

Povezane vesti

Borusija iz Menhengladbaha je ponovo među četiri prvoplasirane ekipe pošto je danas savladala bez veći problema ekipu Frankfurta sa 3:0 i tako je iskoristila jučerašnji poraz Šalkea od Herte.

Štindl je doneo prednost domaćoj ekipi u 36. minutu, da bi u drugom poluvremenu Rafael i Dahud postavili konačan rezultat od 3:0. Inače, gosti na ovom meču nisu uputili niti jedan udarac ka okviru gola.

Slobodan Medojević je odigrao ceo meč za Frankfurt.

Najzanimljiviji meč bio je između Ingolštata i Štutgarta, a rezultat je na kraju bio 3:3. Hartman je doveo domaće u prednost u 4. minutu, Filip Kostić je nakon sjajnog prodora i još bolje realizacije izjednačio rezultat, a rezultatom 1:1 se otišlo na odmor.

Gol Filipa Kostića pogledajte OVDE.

Ipak, u drugom poluvremenu domaći su bili nešto bolji, stigli su do 3:1 golovima Lekija i Lecana, a Štutgart je stigao do još jednog gola u 79. minutu, strelac je bio Rup.

Mislili su svi da će domaći izaći ipak na kraju kao pobednici, ali Štutgart je pokazao karakter danas i stigao i do trećeg gola preko Didavija iz penala.

Volfsburg nastavlja da igra po sistemu toplo-hladno, pošto je danas poražen golom Kramarića od Hofenhajma, dok je Keln savladao Hanover golovima Bitenkura sa 2:0 i tako ga ostavio rpikovanog za dno tabele.

U poslednjem meču Darmštat je savladao Augsburg sa 2:1, strelci su bili Vrančić i Vagner za domaće, odnosno Fojlner za goste. Slobodan Rajković je igrao čitav meč za domaću ekipu.



Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke