Mesi asistirao, Nejmar i Mbape pogađali, PSŽ ostaje prvi!

Autor: Nemanja Veljković
sreda 31.08.2022.
23:13
Izvor: Sportske.net

PSŽ nastavlja niz bez poraza.

EPA-EFE/Sergio Perez
EPA-EFE/Sergio Perez

Povezane vesti

Fudbaleri Pari Sen Žermena savladali su Tuluz u gostima sa 3:0 u meču 5. kola francuske Lige 1.

Na prvi gol čekalo se 37. minuta, kada je proradila ubitačna napadačka linija Mesi-Nejmar-Mbape. Francuz je dodao loptu Mesiju ovaj iz prve proigrao Nejmara kojem nije bilo teško da savlada protivničkog golmana.

Igrao se 50. minut kada je Mesi prošao po levoj strani, ušao u šesnaesterac i tamo pronašao Mbapea koji je zakucao loptu u mrežu za 2:0. Poslednji gol Parižani su postigli u 90. minutu. Mbape je uputio jak udarac, lopta se od stative odbila do Bernata koji ju je hladnokrvno smestio iz leđa golmana Dupea za konačnih 3:0. 

Posle pet odigranih kola PSŽ ostaje na prvom mestu sa 13. osvojenih bodova, koliko imaju i Lens i Olimpik, ali uz lošiju gol razliku.

U ostalim mečevima Lens je bio ubedljiv protiv Lorijena kod kuće, rezultat je bio 5:2, za deobu prvog mesta sa PSŽ-om i Olimpikom.

Ren je kod kuće bio bolji od Bresta sa 3:1.

Nica je ostvarila prvu pobedu u prvenstvu pošto je u gostima bila bolja od Lila, rezultat je bio 2:1.

Fudbaleri Olimpika iz Marseja nisu dozvolili nikakvo iznenađenje. Oni su kod kuće minimalnim rezultatom slavili protiv Klermona, a jedini strelac bio je Pape Gej. Marsej je posle pet odigranih kola i dalje bez poraza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke