Mesi i Barsa - "Priča nije gotova"!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 24.07.2022.
10:16
Izvor: Sportske.net

Predsednik Barselona jasan!

EPA-EFE/Andreu Dalmau
EPA-EFE/Andreu Dalmau

Povezane vesti

Lionel Mesi simbol je Barselone iako je prošlog leta napustio "Kamp Nou" i prešao u Pari Sen Žermen.

Nadali su se Parižani da će sa Mesijem doći i titula prvaka Evrope, ali od toga nije bilo ništa. Mesi nije bio na svom nivou iz Katalonije, čak se može reći da trenutno nije prva zvezda tima Kristofa Galtijea. Tu ulogu preuzeo je domaći momak, Kilijan Mbape koji se odlučio za ostanak u Parizu i pored toga što je već bio viđen u Real Madridu.

Mesi je bio u Barsi od 13 godine, proveo u klubu više od dve decenije i osvojio sve što se može osvojiti za "blaugranom" i to više puta, ipak rastanak Argentinca nije protekao u najlepšem svetlu.

Ipka, aktuelni predsednik Barse Đoan Laporta nada se velikom povratku Mesija i srećnom završetku jedne od najlepših priča u istoriji fudbala.

"Mislim i nadam se da Mesijeva priča sa Barselonom nije gotova, još uvek je otvorena. Naša je dužnost da ima mnogo lepši kraj nego što je imao. Mislim da mu to dugujem", rekao je Laporta za "ESPN".

Ugovor Lea Mesija sa PSŽ-om ističe narednog leta, a navijači Barselone bi bili blago rečeno oduševljeni ako bi im se vratio omiljeni fudbaler.

Barsa je i ove sezone jedan od dva najveća kandidata za osvajanje Primere, AdmiralBet vam nudi kvotu 2.35.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke