Mesi i Ronaldo po poslednji put - Devet golova i zajednički het-trik!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 19.01.2023.
20:11
Izvor: Sportske.net

Istorijski meč.

EPA-EFE/STR
EPA-EFE/STR

Povezane vesti

Večeras smo verovatno gledali poslednju utakmicu između dvojice najboljih u ovom veku, Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi, sastali su se u prijateljskom susretu Ol-star tima Saudijske Arabije i Pari Sen Žermena. 

Ovaj meč je još ranije najavljen, a večeras smo gledali pravi spektakl, osam golova, od toga dva Kristijana Ronalda i jedan Lea Mesija. 

Već u trećem minutu, Nejmar je asistirao Mesiju za vođstvo Pari Sen Žermena, koje je trajalo do 34. minuta, kada je Ronaldo izjednačio iz penala - 1:1.

Pet minuta kasnije PSŽ je ostao sa igračem manje, pošto je Huan Bernat zaradio direktan crveni karton.

I sa igračem manje, PSŽ je bio opasniji, pa je tako Markinjos u 43. minutu iskoristio asistenciju za 1:2.

Ali, ponovo je Ronaldo vratio egal svom timu, naleteo je na odbitak u nadoknadi prvog poluvremena za 2:2.

Goleada je nastavljena i u nastavku, u 53. minutu Mbape je izludeo svog čuvara sa nekoliko lažnjaka, a onda je kao na tacni proigrao Serhija Ramosa za 2:3. 

Opet se Ol-star tim arapske lige vratio brzo, jer je Jang Hjun-So posle kornera opet izjednačio. 

PSŽ je u 60. minutu došao do novog vođstva, Mesi je pogodio jednog igrača u ruku, a sudija pokazao na belu tačku. Mbape je namestio loptu i pogodio za 3:4. 

Nakon toga, usledio je dosadniji deo meča za sve prisutne, jer su u 61. minutu iz igre izašli i Ronaldo i Mesi, Nejmar i Mbape. 

U kombinovanim sastavima do kraja je slavio PSŽ, Ekitike je u 78. minutu pogodio za 3:5, a onda je za kraj, u nadoknadi, Taliska postavio konačnih 4:5. 




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke