Mesi ima tri opcije, hoćemo li videti pozajmicu?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 14.03.2022.
11:31
Izvor: Sportske.net

Šta će se desiti sa Argentincem nakon zvižduka...

EPA-EFE/Kiko Huesca
EPA-EFE/Kiko Huesca

Povezane vesti

Posle vesti da razmišlja o odlasku nakon zvižduka koje je dobio, danas se mediji bave sudbinom Lea Mesija. Nepotvrđena je informacija da je otac Horhe zvao Laportu kako bi se raspitao o eventualnom povratku u Barselonu. Jasno da bi Mesi morao da se odrekne velikog novca, a posle nekih izjava na račun Laporte, biće teško pomiriti zainteresovane stvari.

Mada, ako Mesi javno izrazi želju da se vrati, u Barsi to neće smeti da odbiju.

Druga opcija je da ostane u PSŽ, sačeka još sezonu i nada se da će stvari biti bolje. Na kraju krajeva u kompetitivnim ligama taj novac ne može nigde da dobije, a nema ni opcija, PL to nije, pričalo se ranije o Sitiju, ali izgleda da su ta vrata zatvorena, iako bi verovatno sa "Građanima" imao šansu da osvoji Ligu šampiona.

No, priča se da je Gvardiola završio transfer Halanda i da mu Mesi nije potreban, niti bi se klub usudio da izdvoji toliko para u situaciji kada razmišljaju da podmlade dodatno tim narednog leta.

Ako ode iz Pariza najrealnija opcija je MLS. Tu navodno ima dve ponude, jednu od Bekama i Majamija, drugu od Njujork Sitija. Tu bi eventualno mogla da bude "kvaka", da slično recimo Lampardu potpiše za filijalu "Građana", a onda bude pozajmljen Mančester Sitiju, ali sve to je na dugom štapu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke