Mesi kao nikada do sada - javna kritika po članu uprave, u ime cele svlačionice!

Autor: Milovan Longinov
utorak 04.02.2020.
21:53
Izvor: Sportske.net

U Barseloni svakim danom isplivava sve više prljavog veša i nastaje sve veći haos.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Ne događa se gotovo nikada da Lionel Mesi javno, putem svog Instagrama, direktno uperi prst u bilo koga, a naročito ne na nekog "iz svoje kuće". Ovaj put, kapiten Barse nije mogao da ostane imun na intervju sportskog direktora Erika Abidala, koji je, između ostalog, rekao da je Ernesto Valverde dobio otkaz zbog nezadovoljstvo pojedinih igrača, kako njegovim radom, tako i zbog lošeg odnosa sa svlačionicom.

U podužem intervjuu za list Sport, Abidal je u delu o Valverdeu rekao da "većina igrača više nije bila zadovoljna radom i odnosom sa trenerom", te da je klub doneo odluku da reaguje i dovede Kikea Setijena.

Kasnije, odnosno večeras, Mesi je na svom Instagramu, putem "storija", označio deo intervjua gde Abidal upire prstom u nezadovoljstvo igrača, i napisao:

"Iskreno, ne volim da oglašavam na ovaj način, kao što to činim sada, ali mislim da bi svako trebalo da odgovara za svoje postupke. Igrači znaju šta se desilo na terenu i mi smo prvi koji ćemo priznati kada nešto loše uradimo. Odgovorna lica u sportskom sektoru takođe moraju da preuzmu odgovornost za odluke koje donesu. Ako se već govori o igračima, onda treba izneti i imena pojedinaca, jer ovako se upire prstom u svakog od nas, a to je onda samo potpaljivanje glasina i širenje neistina".


Naprotiv, nakon povrede Luisa Suareza, potom nove povrede Osmana Dembelea, u Barsi je potrebno jedinstvo među igračima i članovima uprave, ali kako stoje stvari, samo je pitanje kada će i šta sledeće isplivati na površinu...

Na ovaj način, postaje jasno da na relaciji svlačionica-uprava nisu nikako dobri odnosi, o tome se samo spekulisalo, ali posle ovakvih ispada Erika Abidala i direktne prozivke kapitena Mesija, stvari u Kataloniji ne mirišu na trofeje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Friday, 07.02.2020
18:43

Mesi drži predavanje kako su se trebala navesti imena igrača a onda okrivi pojedine članove upravne strukture i ne navede imena malo dvolično zar ne?Pa zašto Leo nije izneo imena iz uprave koja trebaju da snose odgovornost.Sad ona prica da on odlučuje o transferima pada u vodu al jedno je sigurno on bio 100% hteo da odlučuje o tim transferima.Ko zna kako ova uprava Barse kupuje možda bi Leo i bolje igrače doveo gore sigurno ne može.

avatar
Goran Stanojkov
Thursday, 06.02.2020
08:01

Odavno se znalo da Abidal samo je dovodio Francuze u Barsu za njegovu licnu korist nijedan od njih nije zasluzio da igra u Barsu Dinj Umtiti Lengle Dembele Grizman da nepricamo kako igraju ovu sezonu Alba Buskets Roberto I ono drvo od igraca Pike kada se sve sabers sve ostaje da Mesi Sam resava utakmice Barsi ovi ostali uzimaju novac samo da bi zaveravali loptu Mesiju I ja bi igrao za Barsu kako dodje lopta dam samo Mesiju I to je to Barsi treba promena igraca na zadnjoj linijl Buskets drzi loptu ko da Barsa vodi tri razlike a gubi Alba uvek kasni Roberto nezna gde se nalazi Pike najvece drvo od igraca svaku utakmicu prime 2 komada a uprava vidi Ali cuti Tako nemoze svi da cekaju na Mesija

avatar
Misosesic
Friday, 07.02.2020
18:48

Ovo ce ići tako dok Mesiju ne pukne i kaže ili rasterajte ovo propale i prosjek igrače(Pike,Umtiti,Lengle,Roberto,Rakitić,Vidal,Buskets,Artur) ili ja odlazim.Po meni je to trebao uraditi još pre dve godine al OK.

avatar
Mirjevac
Wednesday, 05.02.2020
01:20

I sta sad, Mesi je reko svoje misljenje i to je sve, Barca je u dobroj poziciji jos uvek, igra u LS, igra u kup spanije, druga je u ligi spanije izostaje samo tri boda! To je i normalno da barca malo kiksne sa novim trenerom i sa igranje bez spice igraca, Barca do prekjuce sa svim tim navodnim problemima koje joj tovare realovi navijaci a ne svoji barcini navijaci je bila prva i slucajnim kiksom protiv Valencije sa novim trenerom i bez spice igraca, je i normano da kiksne! Kad se zidan vratio koliko je utakmica kiksnuo i ako je bio jednom realu trener! Isto tako je real kiksovao vise puta kad mu Benzema bio povredjen i ako je toliko pojacanja kupio! Ali vi realci nikad nevidite vase kikseve vec samo vidite barcine! Cudime da vi vise brinete o barci nego o vasem realu! Barca je institucija za real i oona ce da opet da osvoji ligu spanije i kup spanije, mozda ce joj biti tesko za LS? Samo da se zna da barca osvaja, znaci osvaja ne kupuje trofeje, kao sto to radi real!

avatar
Goran Stanojkov
Tuesday, 04.02.2020
23:54

Niko nema muda da kaze da je vreme Alba Buskets Pike proslo isto I promasaj Abidala sa transferima Kotinja Dembele Umtiti Lengle Dinj I Grizman

avatar
BlueBoy84
Wednesday, 05.02.2020
01:36

I da je mesijev vreme proslo. Njega si zaboravio

avatar
BlueBoy84
Saturday, 08.02.2020
08:10

Ikada? Sarkazam naravno. Pele Maradona,...................

....... mesi/Ronaldo.......

avatar
Goran Stanojkov
Thursday, 06.02.2020
05:34

Messi je vanzemaljac za ovu igricu on ikada neigra je najveci ikada Messi je Messi

avatar
P. S.
Tuesday, 04.02.2020
23:50

Odavno to ne miriše na trofeje, a nakon povrede Suareza (Dembelea i nisam računao da postoji, osim na Barsinom platnom spisku) vreme im je da se opuste i malko uživaju u drugim stvarima do kraja sezone, a preostale utakmice odrade onako kako su ove sezone i navikli da ih odrađuju.

avatar
Don Andres
Tuesday, 04.02.2020
23:47

konacno, ovo se vec odavno cekalo. samo se nije trebao zaustaviti na abidalu

avatar
BlueBoy84
Wednesday, 05.02.2020
01:37

I ja msm tako. Sad polako i mesi odlazi na kraju sezone