Mesi ostao pusti san za Amerikance i Arape, ako napusti Pariz ovo su opcije!

Autor: Ivan Cvetković
petak 10.03.2023.
09:31
Izvor: Sportske.net

Pari Sen Žermen posle eliminacije iz Lige šampiona brine još jedno važno pitanje.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Još jedna eliminacija Pari Sen Žermena iz Lige šampiona sasvim je sigurno obradovala mnoge navijače koji nisu oduševljeni količinom novca koju su katarski vlasnici uložili u ambiciozni projekat.

Poraz od Bajerna postavlja još jedno pitanje - šta će biti sa Leom Mesijem?

Ugovor najboljeg fudbalera sveta ističe ovog leta, od januara je slobodan da pregovara sa svim zainteresovanim stranama kojih ima i više nego dovoljno, bez obzira na činjenicu da ove godine puni 37.

Novinar Mundo Deportiva Rodžer Toreljo navodi da će Argentinac karijeru gotovo sigurno nastaviti u Evropi, te da je u ovom trenutku najrealnija opcija ostanak u Parizu.

Predsednik Barselone Đoan Laporta želi veliki povratak Mesija na Nou Kampu, međutim problem predstavlja finansijski fer-plej jer bi fudbaler morao da pristane na mnogo više nego tri puta manju platu koju zarađuje u Francuskoj.

Mesi je već odbio ponude iz MLS lige, poznata je konkretno Majamijeva, dok nije razmišljao o Saudijskog Arabiji niti o dečačkom klubu Njuelsu.

Šta ako napusti Pariz?

Mundo Deportivo preneo je informaciju da bi u tom slučaju Mesi mogao da pojača neki od najvećih klubova u Premijer ligi i Seriji A.

A možda još jednom pokuša da osvoji Ligu šampiona sa Pari Sen Žermenom...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke