Mesi progovorio u svlačionici, otkrio gde će igrati naredne sezone?

Autor: Boris Jovanović
petak 31.03.2023.
09:48
Izvor: Sportske.net

Da li je odluka konačna?

EPA-EFE/Juan Ignacio Roncoroni
EPA-EFE/Juan Ignacio Roncoroni

Povezane vesti

Mesijev ugovor ističe na kraju sezone i jedno od glavnih pitanja je gde će igrati od narednog leta?

Ima nekoliko varijanti koje se provlače, naravno, aktuelna je bila priča o povratku  u Barselonu, ali teško je videti da Katalonci nađu novac za taj poduhvat.

Kako tvrde argentinski mediji, Mesi se poverio saigračima iz reprezentacije, najverovatnije će, ako se njegov otac Horhe dogovori oko ugovora igrati za PSŽ još jednu sezonu.

To bi značilo produžetak ugovora, kada završi tu obavezu, jedan od najboljih (po nekima i najbolji) fudbaler sveta bi imao 37 godina, ali to ne bi bio kraj. Prema informacijama iz reprezentacije Argentine, on je rekao da planira da karijeru završi kod Dejvida Bekama u Interu iz Majamija. Amerikanci su mu ponudili da investira u tamošnje tržište, čak se priča da će mu ponuditi procente vlasništva nad franšizom. 

PSŽ bi trebalo da mu ponudi novac u visini sadašnjeg atronomskog ugovora od oko 900 000 evra nedeljno, priča se da je Mesi prioritet, iako će klub probati da Mbapea okruži francuskim igračima. Pitanje je i trenera, Galtijeom nisu zadovoljni, ali bi iskusni stručnjak mogao da ostane u nedostatku boljih opcija.

Navodno PSŽ je garantovao Mesijevom klanu da će oformiti dovoljno jak tim da napadne Ligu šampiona sledeće godine. Ove sezone su već zaustavljeni u top 16 od Bajerna.

AdmiralBet ima ponudu na sledeći klub Lea Mesija, možete je videti OVDE, a kvota na ostanak u Parizu je sasvim korektna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke