Mesi sa tribina video projektil Geja i Draklsera od 16 sekundi - PSŽ maksimalan

Autor: Nemanja Janošev
subota 25.09.2021.
23:00
Izvor: Sportske.net

Monpelje nije mogao da parira. Mesi posmatrao sa tribina zbog blaže povrede.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Fudbaleri Pari Sen Žermena pobedili su Monpelje na svom "Parku prinčeva" sa 2:0 (1:0) u meču 6. kola Lige 1.

Nije bilo većih problema za "svece" na ovom duelu. Kontrolisali su dešavanja tokom čitave utakmice, mogli i ubedljivije da okončaju meč pred svojim navijačima, ali ionako se ne bune sa ostvarenim pred okršaj sa Mančester sitijem.

Golčinu je postigao Idrisa Gana Gej u 14. minutu. Dobio je loptu od Anhela di Marije, namestio se i poslao torpedo u mrežu nemoćnog Omlina. Napadali su u naletima izabranici Maurisija Poketina. Sam Nejmar je imao tri ili četiri pogodne situacije da krene u kontinuitetu da postiže golove, ali to nije uspeo.

Ipak, nekome poput Julijana Drakslera neophodno je samo nekoliko sekundi za tako nešto - tačnije 16. Naime, Nemac je ušao kada je na satu stajalo 87:14, a kako je krenuo da se broji 89. minut, lopta posle udarca Drakslera završila je iza leđa Omlina.

Sada su misli Parižanima okrenute duelu sa Mančester sitijem u utorak u okviru Lige šampiona. U prvenstvu su maksimalni sa šest pobeda iz isto toliko duela i već sada imaju pozamašnu zalihu u odnosu na ostatak timova.

Ove večeri igralo se i na "Olimpik parku" u Lionu, gde je gostovao Lorijen i vratio se kući sa bodom u džepu. Igrali su domaći sa igračem manje od 21. minuta kada je Emerson napravio glupost i uspeli da se izvuku golom Karla Toko Ekambija. Paketin gol u nadoknadi je poništen iako je stadion eksplodirao i nekoliko sekundi su svi slavili, te je tako svako zaradio po bod.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke