Mesijev jubilej za istoriju, Barsa ubedljivo u četvrtfinale!

Autor: Darko Mitrović
sreda 14.03.2018.
22:38
Izvor: Sportske.net

Predvođena maestralnim Leom Mesijem, Barsa večeras nije dozvolila bilo kakvu neizvesnost protiv Čelsija.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Poslednji četvrfinalista Lige šampiona ove sezone je ekipa Barselone, koja je posle 1:1 u Londonu, večeras na ''Kamp Nou'' savladala Čelsi sa ubedljivih 3:0.

Tek koji sekund posle isteka drugog minuta igre, Barselona je uspela da nađe put do mreže ''Plavaca''. Sve je krenulo od Inijeste koji je delovao na levoj strani terena, potom Buskets prebacuje težište igre na suprotnu stranu, gde je Mesi protutnjao kroz kazneni prostor, a posle asistencije Suareza šalje loptu kroz noge Kurtoi iskosa sa desne strane - 1:0!

Uzvratio je Vilijan nešto kasnije, udarcem sa dvadesetak metara, Ter Štegen odbranio, ali Barsa je i dalje držala konce igre u svojim rukama i već u 20. minutu Kurtoa je ponovo savladan.

Mesi je uzeo loptu Farbregasu, potom sa leve strane asistirao Osmanu Dembeleu na suprotnu, a mladi fudbaler postiže svoj prvi gol ove sezone - 2:0.

Kao da su se gosti tek tada probudili, shvativši da nemaju šta da izgube, pa je finiš prvog poluvremena bio obeležen sa par njihovih dobrih prilika.

Igrao se 37. minut, sjajna šansa za Markosa Alonsa, Ter Štegen je odbranio, a u nastavku akcije Kante i Fabregas su zasmetali jedan drugom, pa je i druga velika prilika u ovom napadu propala, što je prilično razbesnelo Antonija Konteas, koji je u tim trenucima nervozno reagovao na klupi ''Plavaca''.

A ono što je još više isfrustriralo i Kontea i navijače Čelsija, bila je i stativa posle slobodnog udarca Markosa Alonsa u poslednjim trenucima prvog poluvremena. Ostalo je 2:0 za Barsu.

I uvodni minuti drugog poluvremena protekli su u znaku gostiju. U 49. minutu Vilijan je lepo proigrao Alonsa koji je imao otvoren put ka Ter Štegenu, Pike ga je rukom zakačio s leđa, a napadač Čelsija pada u kaznenom prostoru Barse. Tražili su gosti jedanaesterac, ali se sudija Damir Sklomina nije oglasio.

A onda, u 63. minutu Leo Mesi rešava sve dileme oko pobednika, svojim jubilarnim, 100. golom u Ligi šampiona. Ponovo je loptu poslao kroz noge Kurtoi, ovoga puta iskosa sa leve strane - 3:0.

-
U finišu meča, Ridiger je mogao da postigne počasni gol za Čelsi, ali je prečka bila saveznik domaćih - ostalo je 3:0, Barsa je u četvrtfinalu.

Sada već počinje euforija oko žreba četvrtfinalnih parova, a opširnije o tome čitajte OVDE.

Barselona: Ter Štegen - Roberto, Pike, Umtiti, Alba - Dembele (Vidal od 67.), Rakitić, Buskets (Andre Gomes od 61.), Inijesta (Paulinjo od 56.) - Mesi, Suarez.

Čelsi: Kurtoa - Aspilikueta, Kristensen, Ridiger - Mozes (Zapakosta od 67.), Fabregas, Kante, Alonso - Vilijan, Žiru (Morata od 67.), Azar (Pedro od 82.)
.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

311 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak_Otpisanih
Saturday, 17.03.2018
12:44

Imali su velike srece da nije bila petarda.Ima sve gore od goreg,Kurtoa vas spasio sramote..

avatar
Bojan100
Thursday, 15.03.2018
16:38

Ja ne znam sta je vama svima , navijac sam Barse da ne bude zabune , kakvo je to pljuvanje Celzijevog golmana Tibo Kurtoa je jedan od 3-4 najbolja golmana u Evropi , to sto je imao los dan i primio neke golove koje nije trebao , to se desava , ne morate covjeka pljuvati, nije on sam kriv , jednostavno Mesi kad ima svoj dan , onda ukljucite tv i uzivate u genijalnosti , SINOC JE MESI BIO TOLIKO LUD I NOJER DA JE STAJAO PORED KURTOE NE BI SE CELZI PROVUKAO !

avatar
stevan_vasic90
Thursday, 15.03.2018
12:44

Messi je majstor. Ali onaj Kurtoa, sta taj decko radi??? Pa ono su bili sutevi koje poluprofesionalni golmani skidaju. U normalnim okolnostima, ono bi u najboljem slucaju za Barcelonu bili korneri... Ali kad imas rupu na golu..

avatar
Wolverine
Thursday, 15.03.2018
10:20

Čelzi sam sebe uništio i u prvoj i u drugoj utakmici. Poklonjeni golovi, stative, promašaji.. previše grešaka protiv Mesija se ne prašta. I treći put: "Kad mi neko kaže da je engleski fudbal veliki fudbal" .

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 15.03.2018
10:03

Nije Celzi bio los, ali je Mesi bio maestralan i Kurtoa, pa ne moze se reci da je imao lose vece, ali recimo da je za svoje standarde primio dva gola prelako. To je napravilo razliku. Vidjecemo sta ce City i Liverpul da uradi, ali katastrofa koliko su engleski klubovi nisko pali...

avatar
A.Conte
Thursday, 15.03.2018
08:30

Pre svega cestitke Barsi. Mi smo se u..... i zato nismo prosli. Ova Barsa nije ni senka Gvardioline Barse. Protiv ove Barse se itakako moze igrati. Nismo imali ni srece, to stoji, ali i nju treba zasluziti. Kako igrati kad u ovakvoj utakmici dobijes gol iz mrtvog ugla u 3min, ee moj Curtoa na osnovu ceka ti trazis 200k nedeljno, kad treba da nas spasavas, ti nas ukopas... Tri od cetiri gola smo dali sami sebi. Za sve ono sto je Conte kukao bio je upravu, sinoc se sve lepo moglo videti. Nasa uprava nece da ulaze, a hoce rezultate, a to u danasnje vreme nee ideee, ko god dosao i bio trener. Potrebno je dovesti 4-5 svetskih igraca, i onda bi imali cemu da se nadamo. Ovako nas nema nigde... Sledi jako tezak i bolan period braco plavci, pogotovo ako ne budemo u prva 4... Sto bi rekao Murinjo kralj imamo FA kup... :D

avatar
stevan_vasic90
Thursday, 15.03.2018
12:47

A.Conte@ Slazem se. Budimo realni, da nije bilo onog nesrecnog Kurtoe i da ste imali makar truncicu srece(a toliko nesrecno promasenih sansi na strani Celsija ne videh u skorije vreme) sinoc bi utakmica otisla u produzetke. Ali to je fudbal, zato je valjda i zanimljiv, ne moze se predvideti najbolji moguci potez i ishod.

avatar
amigo999
Thursday, 15.03.2018
08:26

Barcelona je jednostavno bolja ekipa. Pobede ubedljivo i kada nemaju inicijativu, na kontre. Kada imaju inicijativu, pobede na inicijativu...Uglavnom pobedjuju uvek. Zato su velika ekipa. Celzi je isao na sve ili nista, ali i tu su imali vece sanse da bude nista jer ovi imaju Mesija za kontre i ciao allore....

avatar
scofield
Thursday, 15.03.2018
04:05

Meni je delovalo da je Kurtoa prodao utakmicu. Dva totalno bezopasna suta Mesija zavrse mu kroz noge, amaterski! Inace neverovatno je da jedna ekipa nema nikakvu srecu u dvomecu kao sada Celsi ama bukvalno svaki gol su poklonili sem mozda Dembeleovog u ovom dvomecu. Vilijan najbolji igrac Celsija. Ovaj rezultat ne pokazuje realni odnos snaga.

avatar
Don Andres
Thursday, 15.03.2018
12:03

akoti je 2. messijev gol bezopasan sut ti vjerovatno nikad fudbal igrao nisi. golman u onim situacijama nikada ne moze da stoji skupljenih nogu. a kako je sut bio izizetno snazan i po zemlji sansa da odbrani je bila bas mala.

avatar
scofield
Thursday, 15.03.2018
14:12

Ali sut je bio pravo u golmana. I to je bio drugi gol kroz noge, znaci vec posle prvog primljenog je morao da povede racuna za nogice. Kao amater je bio

avatar
Monte_Kristo
Thursday, 15.03.2018
03:09

Pa ljudi,kad ce vam postati jasno da je Primera za klasu bolja od PL,pa evo jos jednog dokaza,svi ispadose u osmini finala,prosli Siti i Liverpul koji su izvukli smesne rivale,pa ne daj Boze da im zapadnu Barsa ili Real,cak i Sevilja u cetvrtfinalu,pojesce ih,Spanci igraju napadacki fudbal,sa mnogo igraca napred,kad izgube loptu,grizu kao osice da je vrate,kao da imaju duplo vise snage i motova,ovi kao razjarena banda deluju,ne zna se ko de bije,jedino Siti lici na nesto,al i njima ce pasti mrak na oci ako im dodje Mesi,nije to ista kategorija uopste...

avatar
Consigliere 1927
Thursday, 15.03.2018
01:34

Krvi mi je samo ovo podsmevanje Celsiju od navijaca Barse, 10 utakmica im je trebalo da ih pobede, od 2006ih nisu pobedili, poklone igraca Celsija su iskoristili, vidi se da je Celsi mlad tim trenutno i rekonstuisan, bice oni opasna ekipa, a bome i sansi su lepih imali veceras samo je falila sreca. Rezultatski velika razlika, ali fudbalski ni blizu.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Thursday, 15.03.2018
01:21

Nema CFC Makedonca da komentariše! E sad, dve su mogućnosti: 1) zalutao u vestima Junajteda pa ne zna da izadje, 2) dala mu mama mleka i uspavala ga mama u 20:00h pa dete nije gledalo svoj tim! Nek zapeva onu putuj evropo i večeras 😂

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Thursday, 15.03.2018
01:13

Pozdrav za CFC Makedonca, dežurnu ja..ru na vestima Junajteda.. Onakav bezobrazluk i nepoštovanje jednog kluba ja nisam video ni doživeo za svojih 30 godina.. Ja ne volim Čelsi i Siti jer se zna kako su se vinuli u elitu ali iz poštovanja prema njihovoj istoriji pre dvoglavih Arapa i pijanih Rusa ih ne prozivam jer sećam se ja i gotivnih ekipa Čelzija pa i Sitija.. Ali toliki kompleks od Junajteda i mržnja prema istom su neverovatni.. Prati ga još par njemu sličnih ali na sreću su manjina i ima korektnih navijača Čelzija.. Šteta što je Čelzi ispao zbog PL ali Barsa je apsolutno zasluženo prošla dalje.. Mesi genije, Kurtoa rupa..

avatar
Dr.Ogba
Thursday, 15.03.2018
01:12

Kurota snosi odgovornost samo za prvi gol,a najveci problem je bio Fabregas(samo jos neko neka kaze da on ista zna),Mozes i jablan Francuski,Ziru....svaka cast Mele doktore

avatar
Perajambor
Thursday, 15.03.2018
00:59

Čitam ove komentare navijača Čelzija i pitam se bože dragi koju sam to utakmicu ja gledao... da nije bilo Curtoe 5 -0 bi bio rez.skinuo čovek dva zicera Suarezu i Paulinju .... Verovatno su i nindža kornjače krive što je čelzi ispao večeras,samo nije Maestralni MESSI koji je demonstrirao fudbalsko umeće za udžbenike....

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 15.03.2018
01:08

Skinuo Suarezov jer ga je pogodila lopta Paulinjov kad je skinuo niko nije ni igrao i uz golove to su jedine sanse koje je barselona imala ovaj dvomec a vecinu njih je kreirao Celsi,zalosno

avatar
Logika i argumenti
Thursday, 15.03.2018
01:11
avatar
Badr Hari
Thursday, 15.03.2018
00:46

Uopšte nemam ideju kako bi izgledala hipotetička utakmica koju bi Barsa zasluženo dobila, bez obzira da li sa 1:0, 3:0 ili 10:0? Ili je greška golmana ili greška defanzivca ili sudija ili sreća ili trener protivničke ekipe ili izmene ili pogrešni igrači na pogrešnim mestima ili... A protivnik kako god da odigra odučio je Barsu od fudbala, svaki dolazak i blizu šesnaesterca Barse je kolosalna šansa (o šutevima u pravcu gola Ter Štegena da i ne pričam) i samo najveći od svih velikih malera sprečavaju te lopte da završe u mreži Barse. :D

avatar
mladenq_
Thursday, 15.03.2018
01:12
avatar
Thursday, 15.03.2018
00:41

čelzi sam sebe ukopo na ovakvom nivou se ne sme ovako grešit oni su svaki gol doslovno poklonili

avatar
Jedan je CR7
Thursday, 15.03.2018
00:37

Messi... Majstore👏👏👏!!! Veci je od Svih Engleski Klubova, Casna rec da tako to vidim!

avatar
Don Andres
Thursday, 15.03.2018
01:09

pa dao je 20 golova top engleskim timovima u ls, vise nego ekipama iz bilo koje druge zemlje. (:

avatar
Logika i argumenti
Thursday, 15.03.2018
01:13

Nije veci od Liverpula posto Liverpul ima 5 ligi sampiona a Mesi 4...

avatar
HALAMADRID1233
Thursday, 15.03.2018
00:21

Evo zato sam ja,a i većina navijača Reala protiv toga da kupujemo Kurtou,u poslednje vrijeme baš kiksa.

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 15.03.2018
01:10

Ako je poslednje vrijeme 3 godine onda bas kiksa u poslednje vrijeme :D kiksa on stalno ali je imao potencijal medjutim meni sa velikim strpljenjem je ovo otislo preko glave,osrednji golman nista vise

avatar
Roger Elliott
Thursday, 15.03.2018
03:00
avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 15.03.2018
00:20

Danas je Conte izveo ekipu koja 90% nama navijačima Chelseaja odgovara. I danas smo vidjeli koliko je ova ekipa ograničena pogotovo na bokovima. U suštini sve smo vidjeli o tome što Conte priča cijelu sezonu.nnIgrali smo solidno neko vrijeme, daleko od toga , ali jednostavno nemamo dovoljno kvalitete da završimo posao u napadu.nnObranu ne vrijedi spominjati. Sva 4 gola smo dali sami sebi.nKurtoa je po meni najslabiji bio i odgovorni krivac za neke stvari jer smo mogli sigurno bolje proci da je imao dobrih intervencija umjesto golova kroz noge.nTakođer nismo imali nimalo sreće , u oba meča pogodili smo 4 stative. Jednostavno nas ništa ne ide.nnSezona je već odavno otišla nizbrdo i nadam se da ćemo izboriti to 4 mjesto u Premier Ligi kako bi se barem nečemu nadali iduće sezone.

avatar
Dr.Ogba
Thursday, 15.03.2018
01:15

90% od vas dvoje....sa Fabregasom i Ziruom nista ne moze da odgovara iole ko se razume u ovu igru..

avatar
adidas forever
Thursday, 15.03.2018
02:07

Da sam navijač Čelzija bio bih mnogo ponosniji na ovo ispadanje negoli na ono osvajanje LŠ 2012-te. U ove 2 utakmice Čelzi je na momente dosta dobro igrao, doduše sa slabom završnicom. Barsa je bila bolja i zasluženo ide u četvrtfinale. Ako u sledeće 2 utakmice Barsin protivnik bude bolji koliko Barsa od Čelzija u ove 2, sa istim ovakvim suđenjem bez krupnijih grešaka na štetu jednih ili drugih. svakako će (ko god to bio) zasluženo otići u polufinale i ja ću im prvi čestitati.

avatar
Mello
Thursday, 15.03.2018
00:18

cestitke barseloni imate messia i to je to .samo bih pozelio curtoi sve najgore u karijeri jer vece arogancije i vece rupe nisam vidio.za njega je carvahal oliver kan.i mom omiljenom i najpouzdanijem igracu VELIKOM NGOLO KANTEU sve najbolje kapitensku traku povisicu i dozivotni ugovor sa celzijem.

avatar
Dr.Ogba
Thursday, 15.03.2018
01:16

kao i Fabregasu,za Kantea sve sto i rekao...

avatar
II Plava Horda II
Thursday, 15.03.2018
00:15

Iz skoro mrtvog ugla kroz noge, e moj Kurtoa. Nije se imalo srece ali Barsa je pokazala da itekako ume da igra odbranu. Bolji tim je prosao, mogli su nas nabusiti da su hteli i hvala im sto su se zaustavili da nas totalno ne ponize kad vec ni trunke srece nismo imali.

avatar
Roger Elliott
Thursday, 15.03.2018
03:05

Vi ste makar izgubili od Barse, a nas je Sevilja ponizila nasred Old Traforda. Odnosno Murinjo nas je ponizio.

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 15.03.2018
16:10

Kako god okrenes ispali smo i ne zanima me od koga. Celsi ima dobru tradiciju protiv Barselone i ovo ne lici na Celsi... nekad je glavni igrac u napadu Drogba od koga se najvise ocekivao i davao gol a eto sada Azara koji me bas razocarao, najvise su pokusavali Alonso i Willian a Kanteu takodje svaka cast

avatar
II Plava Horda II
Thursday, 15.03.2018
14:28

Katastrofa sezona i za nas i vas, generalno u celoj evropi u svim jacim ligama. Ako SP ne izvuce bice ovo godina za zaborav.

avatar
Thursday, 15.03.2018
14:23

Vas svako ponizava pa nije ni cudo, lepo je priznati :D

avatar
Fischer
Thursday, 15.03.2018
00:14

Kakve golove Mesi postize a kakve Ronaldo, lol

avatar
fafasfaasf
Thursday, 15.03.2018
02:43
avatar
Red blood
Thursday, 15.03.2018
00:10

Vecina ce reci da je nakon 2 gola i asistencije,bez ikakve diskusije igrac meca Leo Mesi.Ja sam ubedjen da je to Kurtoa.Celzi me je u ovom dvomecu ubedio da postoji i nesto katastrofalnije od Liverpulove odbrane,a Kurtoa da moze katastrofalnije da se brani od Minjolea i Karijusa.Barsa nije dala nijedan gol u ovom dvomecu koji ne ide na dusu katastrofalnoj odbrani Celzija.Ostale linije tima,sto se igre tice je sasvim korektno parirala Barsi,izuzev realizacije.Tu su bili..pa..na nivou svojih kolega iz zadnje linije.

avatar
HALAMADRID1233
Thursday, 15.03.2018
00:22

Karijus uopšte ne brani loše u poslednje vrijeme,samo mu je bilo potrebno vrijeme za navikavanje i trenerovo poverenje.

avatar
Rise up
Thursday, 15.03.2018
00:22

Da bi jedna ekipa dala gol u fudbalu neko od protivnickih igraca mora da pogresi. Kako drugacije neko daje gol :D Ovde se samo prica o nekim greskama i nekoj sreci. Bolji tim pobedio i prosao dalje, kakve greske ovde se nacitam svega.

avatar
Матија Станковић
Thursday, 15.03.2018
00:08

Malo i nesrece za Celzi, stativa opet... Ko zna kojim bi tokom otisla utakmica, ali Kurtoa, onakve greske sam ocekivao od svih, ali od njega najmanje, kao da mu je falilo samopouzdanja, kao i vecini igraca Celzija. Morata je morao da pocne utakmicu, a Ziru da udje kao joker i verovatno donese razliku na terenu, ovako nije uradio nista, doduse nije ni imao zavidne sanse. Odbranu necu da komentarisem, Mesi gurne loptu u prazno i izbaci trojicu igraca (jeste to Mesi, ali opet..), Hazard ne primetan, Marcus Alonso i Willian jedini vredni pomena veceras. Barsa je igrala kompletno dobro, Dembele probija led polako, dok je Umtiti iznenadjenje veceri za mene, kakav defanzivac! Sve u svemu, crno se pise onom ko izvuce ovako raspolozenu Barselonu!

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 15.03.2018
01:13

Ne znam zasto si od njega najmanje ocekivao takve greske?

avatar
Матија Станковић
Thursday, 15.03.2018
15:37

Pa zato sto mi je u top 5 golmana na svetu, trenutno.

avatar
Gaucho10
Thursday, 15.03.2018
00:03

Ovde neki ljudi ne vide da je Barsa svesno prepustala posed Celsiju ili se prave ludi..nNesto slicno kao i protiv Atletika onaj vikend..Meni se to subjektivno ne svidja, ali dobro, videcemo

avatar
Perajambor
Thursday, 15.03.2018
00:38

Posmatrajući Valverdev stil igre ja sam posle 1-1 u londonu ovim napaljenim čelzijevcima napisao da će Barsa igrati na kontre i da će Čelzi juriti rezultat pa će da vide kako to izgleda... Videli su 3 puta 😃😃😃

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 15.03.2018
16:13

Pa naravno da je svjesno ali onako miran valverde ne bi grmio na igrace sto ih Celsi tako lako prolazi pogotovu onog rakitica bio je kao cun , samo Celsi nije imao Mesija Barselona jeste. Celsi nije uspio da iskoristi sanse par puta okvir gola ali i vise puta su morali bolje reagovati u zavrsnici

avatar
Lecter
Thursday, 15.03.2018
00:03

Zanimljiva utakmica.Celzi se sasvim dobro suprostavio.Vilijan najopasniji.Zasluzena pobjeda Barse koja nije blistala ali jednostavno su cuvali ono sto imaju i pokusavali da nametnu spori ritam.Drago mi zbog Dembelea, trebao je samo da igra cijeli mec.Umtiti odlican bas je dominirao.Pike takodje dobro igrao za njegove standarde.Naravno Mesi suvisno sta komentarisati.

avatar
Dalibor Bobinjo
Thursday, 15.03.2018
00:01

Ako je Konteu za utehu meni je mnoooogo gore negoli njemu. :(

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 15.03.2018
00:15

ti xenone,stefane ili kako god da se inace zoves , ne mozes ni da gledas utakmicu tima za koji navijas bez da pominjes Real. ajde sad mi objasni kakve oni veze sa ovim imaju? koji ti decko problem imas

avatar
mladenq_
Thursday, 15.03.2018
01:16

pazi, nije da ga nesto branim ili odobravam bilo kakvo trolanje, ali uzmi pogledaj ovog vaseg sergio returna i onog go harda, na svakoj vijesti veceras vezanoj za ovu utakmicu, ostavili su nekih par zlokobnih komentara iz neke zavisti i mrznje ili cega vec, sta reci tek za to...

avatar
Don Andres
Thursday, 15.03.2018
01:11

ja ne vidim da je momak pomenuo real uopste (:

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Wednesday, 14.03.2018
23:59

Krivo mi kakvog smo cheha oterali za ovo drvo

avatar
Dr.Ogba
Thursday, 15.03.2018
01:20

promeni nik, zao mi je sto tog nisu davno oterali

avatar
BarsaSaMarsa10
Wednesday, 14.03.2018
23:59

Ja i dalje imam utisak da se previs povlacimo u nekim situacijama.Cinjenica je da Celzi nije uspeo da postigne gol,ali opet su prelako dolazili u situaciju da ugroze Ter Stegena.Najvise od svega mi smeta ta igra jedan na jedan,znaci Azar i pogotovo Vilian su prolazili kako su hteli...U Barsi Roberto jako los,dok je ostatak odbrane odigrao dobro na celu sa Umtitijem koji je bio fenomenalan.Veza ocajna(izdvojio bi Iniestu zbog one pete i solidne ofanzivne generalno i Paulinja koji je odigrao odlicno od kada je usao,bukvalno je oduzeo vise lopti od svih ostalih veznjaka zajedno),pogotovo u odbrani.Rakitic i Buska su uglavnom izgledali kao cunjevi pored igraca Celsija.Suarez i Dembele dosta gresaka,ali opet prvi je asistirao za dva gola,drugi je dao gol,tako da se to sve prasta xD...Sto se Mesija tice,transparent na pocetku meca je rekao sve,ja nemam sta da dodam.

avatar
P. S.
Thursday, 15.03.2018
00:27

Odličan ti je utisak, previše se povlače bez potrebe, a što je još gore i bez dobre odbrane. Čelzi nije dao gol samo zahvaljujući lošoj završnici, a inače su prolazili kako su hteli. Da su ovako nešto uradili protiv City-ja nisam siguran ni da bi 2 (praktično 3) Messijeva gola bila dovoljna za plasman dalje. Naročito je zanimljivo to što veza praktično nije ni postojala, a meni ostaje samo da poverujem kako je sve to iz razloga 'jer je bilo dovoljno', al' mi nešto slabo ide. :D

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Thursday, 15.03.2018
01:26

sve je to tacno,ali ne mozes kriviti ekipu sto se povlaci kad imaju povoljan rezultat..tako se to radi,ali dozirano,ne kao murinjo da ne izlazis iz svoje polovine,ali zasto se ponekad ne povuci..pogotovo uzimajuci u obzir da su igrali sa 2 sredinasa,nadigravanje na sredini bi moglo glave da im dodje,iako vjerovatno ne bi...nije bilo potrebe za rizikom i realno barsa nije mogla ni da sanja prije pocetka sezone da ce da ima ovakvu odbranu,tako da se ne bi ja mnogo zalio...Umtiti je otkrovenje fudbala,znao sam da je solidan stoper ali je on trenutno na top A+ nivou

avatar
BarsaSaMarsa10
Thursday, 15.03.2018
01:24

To i ja svima pricam,al nekako na kraju uvek ispadnem hejter koji nikad nije zadovoljan...Mislim ja bi razumeo da se mi povlacimo,kad bi umeli da se branimo (Kako treba,a ne ovako da nam Celzi u svakom napadu rutinski dodje na 25m od gola),ali ocigledno je da ne umemo...

avatar
adidas forever
Wednesday, 14.03.2018
23:59

I prošli put i večeras sam nažalost propustio da gledam te utakmice u kojima je Čelzi bio mnogo bolji od Barse, ali su eto na kraju ispali na čistu nesreću. Meni kablovski operater očigledno pušta neke druge utakmice. :D

avatar
brekbaCh1
Thursday, 15.03.2018
00:39

Koji si ti Bog humora, evo ja padam, strasna fora.. u rangu Buksovaca, bravo. :D

avatar
Wednesday, 14.03.2018
23:58

Kaze mi navijac Celsija najbolji su kad ih svi otpisu, dao mi lik minus kad sam rekao da su vec 3 spanca dalje :D

avatar
John Cena
Wednesday, 14.03.2018
23:58

Mesi je bukvalno pola ekipe. Bas me zanima kako ce Barsa igrati kad on ode ili zavrsi karijeru

avatar
Nikola RED_DEVIL
Wednesday, 14.03.2018
23:57
avatar
Emperador(2018)
Thursday, 15.03.2018
00:15

Vi nemate pravo glasa.

avatar
Roger Elliott
Thursday, 15.03.2018
06:20

Celzi gori cak i od Junajteda, i ovako ocajni i nikad jadniji Junajted vas pregazio kao plitak potok.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Thursday, 15.03.2018
02:42

Ovo nije bila nikakva prozivka, ne razumem svrhu tvog komentara

avatar
Маркус19
Wednesday, 14.03.2018
23:55

Одавно нисам видео да за 90 минута голман прими два гола кроз ноге...

avatar
brekbaCh1
Thursday, 15.03.2018
00:40

I to lik koji misli da je neka klasa i hoce platu kao nor De Hea. Buzdovan najobicniji.

avatar
mladenq_
Wednesday, 14.03.2018
23:54

Gledam intervju sa Alonsom nakon meca, pocinje momak 'I don't know, they have Messi...' haha, nije morao vise nista ni da prica komotno.

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 15.03.2018
00:10

They have Messi,we have Courtois... Cestitke svim navijacima barselone

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 15.03.2018
14:48

pusti go harda i segia, oni samo onako pisu da uzvrate na provokacije ali onaj momak sto je napravio 1000 profila stvarno ima zesci problem, na svakoj vesti vezanoj za Real on komentarise,na svakoj vesti vezanoj za Barsu on komentarise Real. decko je izgubio kompas

avatar
BarsaSaMarsa10
Thursday, 15.03.2018
12:31

Jeste,ali nisu sva cetiri gola bile kardinalne greske...Onaj u Londonu i prvi veceeras su direktna posledica gresaka...Sto se drugog tice,jeste Fabregas izgubio loptu,ali imalo je tu jos dosta posla,a treci je klasicna kontra...

avatar
BarsaSaMarsa10
Thursday, 15.03.2018
00:28

Prvi gol je velika greska,ali kod druga dva se nije pitao...

avatar
AlexPFC
Wednesday, 14.03.2018
23:54

Još jedna bravurozna partija jedinog pravog fudbalskog Mesije. Čelzi se časno borio u ovom dvomeču ali kvalitet je ipak na strani Barselone.

avatar
Маркус19
Wednesday, 14.03.2018
23:54

Није срамота бити избачен од овакве Барселоне. Погледајте ту игру и ту страст. Невероватно. Морам да прокоментаришем двојицу играча. Куртоа и Умтити. Први, после овакве партије не може да тражи да буде исто плаћен на месечном нивоу као Де Хеа, тренутно најбољи голман на свету. Причате да је Умтити потенцијално појачање Јунајтеда? Сулудо. Ако је имао једну грешку вечерас, пљуните ме. Врхунска партија вечерас. Барселона је вероватно најбољи клуб на свету, уз Манчестер сити наравно. Зашто би то урадио себи да дође код Муриња и оде из овако моћне Барсе? Мало објективности молим

avatar
Wednesday, 14.03.2018
23:59

Reala nigde a? :) Cujemo se za 3,4 meseca, skrinsotovano.

avatar
Thursday, 15.03.2018
14:22

Pa ajde Steffmajster uporedi mi odnos u pobedama Reala i Barse ove sezone? Zar nije bilo 3-0 na Kamp Nou? A da nije, umesao najbolji Barsin igrac ikad prste i bilo 3-1

avatar
Roger Elliott
Thursday, 15.03.2018
06:24

Skrinsotovao sam FAX masinu.

avatar
Bojan Djordjevic
Thursday, 15.03.2018
02:21

I Bayerna nije spomenuo.Bayern pod Juppom melje.

avatar
Маркус19
Thursday, 15.03.2018
00:33

Тренутно није хумано поредити Реал са Барсом, односно Ситијем...

avatar
Steffmajster
Thursday, 15.03.2018
00:29

pazi sad... karikiram Barsi se padne najtezi moguci protivnik odnosno put do finala i ispadne, a realu kao po obicaju najlaksi se padne i osvoji LS, to ne znaci da su najbolji, jer da su najbolji onda bi pobedili Barselonu na Bernabeu, a ne izgubiti 2:3 ;) ... Ili drugi primer, real kao najbolji na svetu, osvoji svetsku titulu u Decembru, kad dodje Barsa ponovo na Bernabeu i pokaze im zaista ko je najbolji sa skromnih 0:3 (kazem skromnih jer znaju oni i 0:4, 2:6 i slicno) :)))

avatar
madridistatill_i_die
Thursday, 15.03.2018
00:11

Videćemo na kraju da li su Siti i Barsa najbolji na svetu haha

avatar
P. S.
Wednesday, 14.03.2018
23:53

Dobra igra Messija sasvim dovoljna za rutinsku eliminaciju Čelzija. Uprkos tome što nisu primili gol odbrana Barse mi nije delovala ni malo ubedljivo, baš kao i u prvoj utakmici, s tim što sada nisu organizovali šuterski trening za Williana i što su bili borbeniji. Sasvim zaslužena pobeda i plasman u četvrfinale. Slušajući Acu kosicu nisam mogao da se načudim zašto Čelzi ne vodi bar sa 3:0, kakva nesreća se nad njima nadvila, a kakvu sreću sa druge strane ima Barsa da daje golove posle kisa golmana, pa odbrane i golmana, pa ponovo golmana, a ono što je odbranio (šuteve Suareza, Paulinja itd.) sramota bi bila da nije. :D

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 15.03.2018
00:16

a sto ti imas Ronalda na slici a navijas za Barsu?

avatar
BarsaSaMarsa10
Thursday, 15.03.2018
12:28

Stavi Valverdea xDD

avatar
P. S.
Thursday, 15.03.2018
01:44

Recimo da sam (bio) fasciniran ŠTA je njegov marketing uspeo da napravi od jednog dobrog golgetera i sasvim prosečnog fudbalera. Često sam umeo da napišem kakva je on mega-prevara, ali u vreme kada je to samo nekoliko njih shvatalo. Već odavno ga ne pominjem, jer su se u međuvremenu izdešavale poznate prevare sa poslednje 2 ZL, pa je sada preko 80% to skapiralo i često ga pominju u kontekstu prevare, tako da mi to više nije interesantno. U skladu sa tim odavno je bilo krajnje vreme da promenim sliku, ali priznajem da nešto i nisam imao ideja šta pametno da stavim (a da ne bude bilo čiji lik, grb Barse itd.). U pravu si ako si hteo da kažeš da bih trebao da promenim sliku. :D

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Thursday, 15.03.2018
01:28

to vjerovatno ne umije ni sam sebi da objasni

avatar
mladenq_
Thursday, 15.03.2018
01:18

ako se ne varam, mislim da mu je originalni nick bio penaldo simultadore ili tako nesto, pa je vjerovatno slika u skladu sa tim:D

avatar
tri tacke
Wednesday, 14.03.2018
23:52

Umtiti- kakvo postavljanje! Dembele, gol i ono uklizavanje ispred Alonsa! Messi ko Messi, uvek je tu, pogotovo u najbitnijim utakmicama, prvenstveno igra pa onda asistencije i na kraju golovi! Svaka cast! Barsa zna i defanzivno i ofanzivno ove sezone- kljuc. Uz duzu klupu.

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Wednesday, 14.03.2018
23:52

Izgubili smo ali dostojanstveno i drazi mi je ovaj poraz nego onaj od cityja, ova ekipa mora da se menja golman sto pre nek ide u real, azar i on ako hoce , fabregas pedro mosez cahil drinkwoter barkli svi vani i da se dovede neki trener i pokusa sa omladincima

avatar
Gorčilo
Thursday, 15.03.2018
00:08

Imate dobre omladince poslednjih sezona. Evo danas su izbacili Real i u19 LS.

avatar
Dodaaa-ktbffh
Thursday, 15.03.2018
02:11

Sta vrijedi kad im nikad niko nece dati sansu,a igraju ti neki mozesi,fabregasi,zapakoste,bakajoki,morate i ostali..

avatar
Dragojevic Andrija
Wednesday, 14.03.2018
23:51

zali boze sto kurtoa ne ode u njegov madrid.. sve vise se i meni svidja madrid ako ce on poc.. a mi za te pare i manje od tih sto bi dobili za njega mozemo 2x boljeg golmana dovest a to je Oblak.. ncestitke barsi i mesiju najbolji igrac ikad tu nema sumnje ali nisu zasluzili da prodju a rez bi coek reka ubise nas.. to je sto je... jedino skidam kapu vilian i kanteu ostali koji igraju fudbal ostali kao da samo ,,rade,, fudbal i odradjuju platu za koju rade.. zivce izgubih u ovaj dvomec da bar nismo bolji tim bili u oba meca pa da rece coek izgubis od boljega.

avatar
ADP_10
Wednesday, 14.03.2018
23:50

Gledajuci formu i partije koje pruza, Umtiti je trenutno najbolji stoper na svetu. Mesi je fudbalski Federer, uzivanje je gladati ga kako igra.

avatar
Logika i argumenti
Wednesday, 14.03.2018
23:50

Molim vas dajte nam Real u sledecoj fazi znaci molim vas

avatar
Thursday, 15.03.2018
00:00

Navikao si da Barsa ispada u 1/4 finalu svake godine, ne krivim te :)

avatar
Roger Elliott
Thursday, 15.03.2018
06:30

Navikli ste da Primeru osvajate svake 19-te godine.

avatar
Rasel Krou
Thursday, 15.03.2018
00:11

Pazi sta zelis, mozda ti se i ostvari.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 14.03.2018
23:49

4 greske u odbrani su dovele do 4 gola Barse koja sama nije imala izgradjen napad na ove dve utakmice. Mi 4 puta pogodili okvir gola. Ali nisam nezadovoljan. Nemam nijednu zamerku, bolje i ovako da izgubis 5:0 nego kao protiv Sitija. Sad se fokusirati na PL za top4. Cekamo Liverpul i Totenhem kuci. Kejn je povredjen, Liverpul igra LS. Treba to iskoristiti. Ovaj tim ima kvalitet, zna se svake druge godine idemo po titulu. To je to od mene za ovu sezonu. Pozz

avatar
Nikola RED_DEVIL
Wednesday, 14.03.2018
23:58

Nema nista od nas ove sezone..

avatar
Rise up
Wednesday, 14.03.2018
23:48

Molim navijace Celzija da se ne loze sto su imali vise sansi i veci posed.Naravno da ce tim koji juri rezultat od drugog minuta vise da napada.Nije ni Barselona glupa da napada svim silama kad imaju povoljan rezultat.Sad jos ispada Kurtoa jedini krivac. Shvatite da je kod tih suteva ipak u pitanju bio Mesi.Da je Kurtoi lako dati dva gola dali bi ih Gomes ili Paulinjo :D Do pre nedelju dana bila je prica da svih 5 engleza idu u cetvrtfinale,na kraju samo Siti i Liverpul.

avatar
Red blood
Thursday, 15.03.2018
00:13

Ubij me ako Bajkovic ne bi odbranio onaj sut za prvi gol!

avatar
Rise up
Thursday, 15.03.2018
03:47

Kriv je za prvi gol ali je skinuo 3 zicera: Suarezu 2 puta i Paulinju.

avatar
OneSeasonWonder
Wednesday, 14.03.2018
23:47

Najjaci story od Diega Coste na instagramu 😂😂😂😂😂

avatar
Blue champions
Thursday, 15.03.2018
00:09

Hahhaahhha. Conte ne postoji. :D

avatar
NRad17
Wednesday, 14.03.2018
23:47

Dobrodosao Dembele, ali ovaj Umtiti,kakav je ovo igrac pa ovo je Mesi u odbrani,zver.

avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 14.03.2018
23:46

Kurtoa nije dozvolio nikakvu neizvjesnost,ne zelim da osporavam prolazak Barselone ali Celsi je veci dio obje utakmice bio bolji.... Ej taman uvodi lik Paulinja i Gomesa zajedno za potpun bunker a Celsi je ipak lako ulazio u sanse (na kraju nisu uspjeli gol dati realizacija 0) sto se tice penala diskutabilno bilo je i elemenata kad ga je vukao Pike bilo j emalo lakog pada... Kurtoa nek odmah poleti u Madrid sad dok je blize i nek tamo ostane ako ko hoce da ga kupi ma nek se ne vraca u London uopste,kofere mu postom poslati,istog momenta bih mu isplatio sve iz ugovora i raskinuo isti. Prodao je samo tako,rezultat nije realan omjer ovog meca.. Prakticno svi golovi su bili nakon kardinalnih gresaka ,sva 4 gola. Ti hoces platu kao de gea? Pa gori si od bajkovica,jer je on svojevremeno bar srcem igrao za klub iako nije bio nikakav kvalitet,ti nit imas srca nit si kvalitet. Pogotovu prvi gol nemam rijeci drugi kiks Fabregasa,stvarno veceras kao da je Valverde dosao da ispadne a Kurtoa ne da mu to nije dozvolio nego najvecim dijelom poklonio rezultatski ubjedljivu pobjedu.. NAJTUZNIJE sto je moguce da ce mu pojacat ugovor nakon svega a Kontea otpustiti koji je realno takticki nadmudrio Valverdea oba puta i svoj posao obavio kako treba. Na kraju zelim da cestitam navijacima Barselone na prolazu i srecu u daljem toku takmicenja. Stvarno razocarenje jel se za to dobijaju tolike sume novca da se ne zalozis ni 1% da obradujes navijace jos te briga za sve... Azar je isto RAZOCARAO eto igrao si krilo a stekao si se iza Vilijana i Alonsa kada je najvaznije,moras biti covjek odluke kao Messi sada ako hoces da dostignes taj nivo. Jos jednom cestitke i sportski pozdrav... Opet je Celsi napadao,stvarao sanse mora se kritikovati i realizacija iako je igra bila dobra jer par slika iz drugog poluvremena Celsi napada Barselona igra grcevit bunker i taman kad su mogli da popuste stupa na scenu TIBO KURTOA... a i fabregas je zasmetao kanteu kod ciste sanse aktivirajuci se iz ofsajda,jos je prodao loptu za drugi gol. Sledeci put kad navijaci Barselone budu prozivali rakitica,paulinja,gomesa sjetite se da mi imamo lorda kurtou koji je sve njih uspio da zasjeni. Jos jednom cestitke i sportski pozdrav

avatar
Αχιλλεάς
Thursday, 15.03.2018
00:20

Na pola prestah citati

avatar
Roger Elliott
Thursday, 15.03.2018
06:40

Na prvoj reci: Kurtoa, prestadoh citati.

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 15.03.2018
01:33

Zasto mene to treba da zanima? :D Pisao sam neke stvari nepovezano ali je komentar bio neposredno nakon meca sad sam smiren

avatar
Brat Sergio Return_
Thursday, 15.03.2018
00:34

Ja to bas pisem. Celziji je bio bolji u obje utakmice, ali barca ima tu neku ludu srecu koja je prati ove sezone.

avatar
NEMANJA RM
Wednesday, 14.03.2018
23:46

Ocekivan prolaz Barselone,ipak oni ispadaju tek u sledecoj fazi takmicenja i morali su da prodju da opravdaju nadimak cetvrtlona.

avatar
Stefoon
Thursday, 15.03.2018
00:02

I sta si ti sad napisao?

avatar
Brat Sergio Return_
Thursday, 15.03.2018
00:35

Napisao je da je vase finale u ls cetvrfinale i da vi vise od toga ne mozete. Jedino ako druga strana umjesa prste pa vam dodjeli Sevilju ili Romu.

avatar
xenon 1989
Thursday, 15.03.2018
00:30

Glupost kao i uvek. :D

avatar
mladenq_
Thursday, 15.03.2018
00:22

hahah, mislis da on zna?

avatar
NEMANJA RM
Thursday, 15.03.2018
00:20

procitaj ponovo i probaj da spelujes pa mi odgovori sa nekog drugog profila :)

avatar
Стерлинг Арчер
Wednesday, 14.03.2018
23:46

Au, četiri puta stativa/prečka u ovom dvomeču...sve i da smo dobili penal u onoj spornoj situaciji, verovatno bi opet pogodili stativu. Kad te neće, neće te. Čestitke Barseloni na zasluženom prolazu, dobro su odigrali oba meča. Sve u svemu Čelzi nema čega da se stidi, rezultat ne oslikava realno današnju situaciju. Kurtoa pucao svom timu u nogu, uopšte mi ne bi smetalo kad bi ga prodali na leto

avatar
Stefoon
Wednesday, 14.03.2018
23:46

Sta bi bilo da su gazili ceo mec i da su igrali sa 100 % ? Umtiti je sigurno medju 3 najbolja stopera na svetu, necu kao navici Reala reci da na svakoj poziciji imaju najboljeg igraca ali je decko veceras izdominirao! Precenio sam Celsi, ekipa koja ima Vilijana i Azara morala je da pruzi veci otpor, rutina!

avatar
Stefoon
Thursday, 15.03.2018
00:11
avatar
Dejan Marinkovic1
Wednesday, 14.03.2018
23:45

Jedini problem celzija je sto je izaso u belim dresovima...

avatar
Ali baba
Wednesday, 14.03.2018
23:46
avatar
Lecter
Wednesday, 14.03.2018
23:49

Mesi mislio da igra protiv Reala :)

avatar
Wednesday, 14.03.2018
23:45

Antonio KONTE,momentalni OTKAZ!!!! Neka ide u Sijenu pa tamo neka demnostrira svoj kukavicluk,nikad nisam video jednog trenera Celzija za 15.godina u LS da je unapred skinuo gace u dvomecu LS narodski sto se kaze,sa svojim pesimistickim izjavama I kukaviclukom je uspeo da uvuce strah u zadnju liniju Celzija,igrati sa Fabregasom protiv Barselone je bio suicide pre suicida,igrac kojeg ocima ne mogu da vidim,Dzon Obi Mikel sve ti oprastam,izvini....Ono sto mora da boli svakog navijaca Celzija,da je Celzi imao hrabrog trenera ne kukavicu koja se predala unapred,ovaj Celzi bi vrlo verovatno otisao dalje,igra je u pojedinim momentima dala naznake.#CFC

avatar
Z
Wednesday, 14.03.2018
23:49

Ahahahahahahahahaha.....sta sam vam pricao o ovom liku.....Mourinho #2, a do pre 2 meseca je bio Bog, Don.....kakvih sve ljudi ima xD

avatar
Roger Elliott
Thursday, 15.03.2018
06:46

Don Konte, Sanchez sigurno u Celziju, i milioni ovakvih nebuloza su izlazili iz usta ovoga kmeta sesnajstice(16), vidovnjaka itd..

avatar
Thursday, 15.03.2018
00:03

Decko ja mazohista nisam,imao je moju podrsku,covek nije senka trenera of prosle sezone od izbora igrace,same taktike,kanali ekipu,igra mahom kukavicki celu sezonu pretvorijo se u Murinja,normalno OTKAZ ja navijam za Celzi I samo me Celzi zanima,dok radis dobro u interesu Celzija imas moju podrsku,kad krenes da mesetars,cao zdravo,takav stav I pogled bi trebao da ima svaki navijac.

avatar
Маркус19
Wednesday, 14.03.2018
23:57

Сад знаш како је нама Јунајтедовцима са Мурињом...

avatar
Blackmamba24
Wednesday, 14.03.2018
23:45

Sa igracima koji su glavom van kluba (Azar Kurtoa) nema sta da se trazi, Azar nezainteresovan, pokusava da glumi Teodosica sa onim dodavanjima u prazno, Fabregasa necu komentarisati, jedino Kante Alonso i Vilijan trenurno igraju fudbal, Vilijan decko na klupi cele sezone i svaki put daje sve od sebe, trci u 90 minutu, brzi je od svih, steta, nisu imali srece...

avatar
Logika i argumenti
Wednesday, 14.03.2018
23:45

Ruku na srce Celsi bio bolji al nazalost po njih nisu imali srece...

avatar
Barca4ever
Wednesday, 14.03.2018
23:49

Hahahahha,bolji? Mozda ako su igrali tutumis pre oba meca.

avatar
Logika i argumenti
Thursday, 15.03.2018
00:08

Realno kreirali su vise sansi i bili opasniji da se ne lazemo to sto nisu imali srece da ga daju je drugo...daleko od toga da Barsa nije zasluzeno dobila...Ova utakmica nam je za analizu posto kad ekipe pokazu hrabrost prave nam dosta problema jako smo staticni navikli smo da imamo posed i da se protivnik unapred preda...

avatar
Wizard08
Wednesday, 14.03.2018
23:45

kad je zreb???

avatar
O\'Sullivan147
Wednesday, 14.03.2018
23:51
avatar
Rasel Krou
Wednesday, 14.03.2018
23:44

Mocni Englezi dva predstavnika a nezanimljivi Spanci tri. Fan Engleskog fudbala i ostali strucnjaci budite mi pozdravljeni.

avatar
REDsYNWA
Thursday, 15.03.2018
00:24

Nemas ti pojma.

avatar
REDsYNWA
Thursday, 15.03.2018
19:29

Samo lagano,nego reci mi koji ti klub gotivis ?Posto ja gotivim taj Luzerpul kako ti kazes ?

avatar
Rasel Krou
Thursday, 15.03.2018
07:48

Ti me nauci, da vas nije pogledala sreca i vi bi ispali. Ipak je to raspali Luzerpul koji 15 godina ne moze nista osvojiti.

avatar
Don Silvio
Wednesday, 14.03.2018
23:44

Celzi bolje da je kupio Baocija nego Zirua

avatar
Barca4ever
Wednesday, 14.03.2018
23:44

Lagano,sa 70% snage.

avatar
brekbaCh1
Wednesday, 14.03.2018
23:44

Kad imas drvo na golu, jos goru odbranu, raspalog Fabregasa, uzasnog Zirua, tragicnog Moratu, pogodis 4 puta okvir gola i igraci igraju bezvoljno, tako to biva. Mogao bar pocasni pogodak da se postigne, bar zbog Kantea i Vilijana koji su jedini igrali. Realizacija bedna. Barsa odlicna, zasluzena pobeda i cestitam njihovim navijacima.

avatar
Wednesday, 14.03.2018
23:50

Sad ti je Fabregas raspao,a sta sam napisao 1h pre utakmice da je to izgubljeno u startu sa njim na terenu dimenzija Kamp Nou....

avatar
Стерлинг Арчер
Thursday, 15.03.2018
11:30

I Alonso je bio dobar

avatar
brekbaCh1
Thursday, 15.03.2018
00:48

Pa ja nisam rekao da ce Fabregas da dominira, nego da ti nemas uopste vere u tim. Ne sporim da si bio u pravu, ali malo vere i navijanja, a manje kukanja bre.

avatar
Žex_plavac
Wednesday, 14.03.2018
23:43

Na leto ili uletanje ogromnog novca u rekonstrukciju, ili ulazak u period osrednjosti.

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 14.03.2018
23:42

Napred real do ls!

avatar
Breaking Bad
Wednesday, 14.03.2018
23:51

Šta je to? :D

avatar
Emperador(2018)
Thursday, 15.03.2018
00:13

Pa navijaću za azarov buduci klub . A k najveci klub Evrope

avatar
Emperador(2018)
Thursday, 15.03.2018
00:03
avatar
Stefoon
Wednesday, 14.03.2018
23:54

Hahahahahah pre nego sto se jos vise iz lamiras idi odspavaj, jutro je pametnije od veceri,laku noc.

avatar
Don Andres
Wednesday, 14.03.2018
23:42

igra nije bila ubjedljiva kao sto rezultat kaze ali je bila solidna. znao sam da ce celsi tesko sta uraditi kad sam vidio da ziru pocinje. covjek je igrac manje osim ako ga ne pogodis u petercu. tezak panj. mozes misliti kad je pike brzi od njega (: detalj veceri ovacije za pedra.

avatar
Medison
Wednesday, 14.03.2018
23:55

I za Andre Gomes :)

avatar
Don Andres
Thursday, 15.03.2018
00:02

nemoj mi ga ni pominjati.. nije imao ni jedan jedini krsten kontakt sa loptom.. covjek bi ozbiljno pomislio da decko nije imao profesionalan mec u zivotu (:

avatar
Brat Sergio Return_
Wednesday, 14.03.2018
23:42

Uvjerljivo ? Ovo je sve samo nije uvjerljivo. Pa oni su u prvoj tekmi dali gol zbog greske Kristijansena, inace ih je Celzi nadigrao i bio bolji. Veceras ista stvar, Celzi mnogo bolja ekipa, samo eto sto barcelona je imala vise srece nego znanja. Koliko su samo puta pogodili stativu, precku dok su oni sve zabili, ali osim toga nisu odigrali nista da bi ovo bilo uvjerljivo kako rezultat pokazuje. Rezultat ne pokazuje realno stanje na terenu i zao mi je Celzija jer su bili bolji tim u obje utakmice, ali sreca je presudila a ona je ove sezone mnogo puta na strani barcelone. Oni su po ovakvoj igri jedan od najpozeljnijih protivnike za jace klubove.

avatar
Fischer
Wednesday, 14.03.2018
23:51

U pravu si, Celzi bio mnogo bolji, Barsa na suvu srecu dala 4 gola hahaha

avatar
Brat Sergio Return_
Thursday, 15.03.2018
00:23

Normalno da jesu bili bolji, stative i precke su vas spasile

avatar
Rasel Krou
Wednesday, 14.03.2018
23:53

Celzi je ispao na kukavicluk i nesigurnost, Kristiansen, Rudiger, Alonso, Zapacosta, Mosespa, Kante nisu igraci koji imaju jake utakmice u nogama. Barsa nista posebno, Messi + sreca + neznanje Celzija. Sa ovakvom igrom bi od Reala, Bajerna pa i Sitija lagano ispali. Prizeljkujem njih ili Siti.

avatar
Tata Messi
Wednesday, 14.03.2018
23:42

Messi legenda.Dembele nije mogao u boljem trenutku postici prvenac.Igraci Celsi nisu pratili akcije jedne drugih.Kurtoa je bio medju najlosijim veceras.Daj Boze El Klasiko u cetvrtfinalu

avatar
Logika i argumenti
Wednesday, 14.03.2018
23:58

Dace bog el klasiko da ih sameljemo

avatar
Rasel Krou
Wednesday, 14.03.2018
23:42

Na kraju krajeva kesa od ekipe kao Celzi i ne treba da igra cetvrtfinale LS. Koliko god ne volim Barsu ipak su mnogo veci klub od ovog putujuceg cirkusa. Konte i LS kao Jamajka i skijanje. Pozdrav za Nikkija velikog strucnjaka, neka se vadi na precke i stative i kune zlu sudbinu.

avatar
brekbaCh1
Wednesday, 14.03.2018
23:52

Vala mozes pricati sta hoces, ali nisu bili toliko losi. Moze se reci i egal sa Barsom, samo sto su oni sve koristili.

avatar
Rasel Krou
Thursday, 15.03.2018
07:52

Upravo u poslednjem dijelu tvog komentara je sustina moga. Ako ekipa ne iskoristi svoje sanse u ovoj fazi takmicenja a sa druge strane primi cetiri gola na vlastite greske, onda je to skroz neozbiljan pristup i treba da ispadne.

avatar
El Clásico leyendas
Wednesday, 14.03.2018
23:42

posle ovog Perez ni ne treba da uzima u razmatranje kupovinu Kurtoe, Navas je za njega Oliver Kan. Barsa ih rutinski odvalila (ruku na srce mogao je Celsi uraditi malo vise)

avatar
Стерлинг Арчер
Thursday, 15.03.2018
11:33

Uzmite ga molim vas

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 15.03.2018
14:54

od mene to naravno ne zavisi :-D , samo se ipak nadam da je Perez odustao od njega

avatar
Coole
Wednesday, 14.03.2018
23:42

Sad ce navijaci celzija da pominju 2009 opet, cak ih i komentator na SK przi, kaze 'ako se po necemu moze pamtiti celzi ove godine to je po broju precki i stativa zajedno sa liverpoolom, ali za razliku od njih liverpool je makar prosao ' 😂.

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 15.03.2018
00:05

Sto bi pominjali 2009.? To je prica za sebe ovo su sasvim druga 2 meca

avatar
Kajzer
Wednesday, 14.03.2018
23:42

Iako sam dugo upozoravao da sa slabim golmanom nema sta traziti u evropi ipak sam razocaran. Ekipa je pokazala karakter, falilo je srece i to dosta, cetri okvira gola je ipak previse. Barsa igrala rutinski i iskusno, sve cestitke njihovim navijacima. Iz prva tri suta primis tri gola u dvomecu i ukupno 4 a od toga dva kroz noge, nema tu sta vise da se trazi, pa makar igrali i protiv Benfike a kamoli Barse.

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 15.03.2018
00:06

Uglavnom sam branio Kurtou vjerovao ajde ima potencijal ali si bio u pravu sve vrijeme... losa dan svako ima,lose 3 godine niko ko je kvalitetan eh Boze

avatar
Comy
Wednesday, 14.03.2018
23:42

Messi je Messi al kako je odigrao Umtiti,gotovo svaki duel dobio,smiren bez panike,roden za Barcu.Messi,Umtiti I Alba igraci utakmice.

avatar
Don Andres
Wednesday, 14.03.2018
23:57

valja pomenuti i dembelea.. odigrao je solidno naprijed ali je bas dosta pomogao u defanzivi..

avatar
LuckyStrike
Wednesday, 14.03.2018
23:41

Ma daj bre ljudi pa engleska liga je najjaca sta je ovo 😂 ostali liverpul koji ispasa sl kolo 99% i city koji mozda i uradi nesto..

avatar
Bambulica
Wednesday, 14.03.2018
23:44

Jedva čekam naše redovne mušterije., izvolite.!

avatar
LuckyStrike
Thursday, 15.03.2018
01:16

Reci ovom ispod sta je sarkazam ako ti znas naravno

avatar
Logika i argumenti
Thursday, 15.03.2018
00:00

Reci ovom iznad da ne zna sta je fudbao,meni je ispod casti

avatar
_mladen_
Wednesday, 14.03.2018
23:46

Ako nista postoji vise od dva kluba.

avatar
Gorčilo
Wednesday, 14.03.2018
23:41

Čelzi u završnici jako loš. Dođe lako do protivničkog golmana ali mnogo su nedorečeni. Odbrana jako loša.

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 15.03.2018
00:06

a najlosiji je golman i to ubjedljivo!

avatar
Gorčilo
Thursday, 15.03.2018
02:32

Iznenađujuće loš. Azar deluje kao da je glavom već negde drugo. Fabregas izgubljen. Onaj stari Čelzi sa Terijem, Esijenom, Lampardom i Drogbom bi otresao ovu Barsu k'o Svindona.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 14.03.2018
23:41

Nadam se da je Perez gledao mec i da nece juriti Kurtou jer decko nije ni za Betis a ne za Real...ako celsi ne obezbedi LS sledece sezone cisto sumnjam da ce Hazard ostati

avatar
Emperador(2018)
Thursday, 15.03.2018
00:03
avatar
Jason
Wednesday, 14.03.2018
23:41

Realno Celsiju se vratilo za ove stative, ista situacija je bila 2012 samo na suprotnoj strani.Ne bas dobra igra, rezultat previse maze oci...Svaka cast Mesiju, imao sam osecaj da ce Dembele dati gol.Uglavnom ceka se zreb, red bi bio da bude laksi protivnik.

avatar
Ali baba
Wednesday, 14.03.2018
23:53

Nema više lakih protivnika, od malo lakših su sevilja i real

avatar
Jason
Thursday, 15.03.2018
00:27

Pa dobro sad :-D Ipak bih vise voleo Romu ili Sevilju da bude rutinski prolaz...

avatar
brekbaCh1
Wednesday, 14.03.2018
23:55

Kad ce da se vrati Ovrebo ?

avatar
mladenq_
Wednesday, 14.03.2018
23:41

Zasluzen prolaz Barse, mislim da tu nema price. Presudio doktor nad doktorima, glavni i odgovorni kod sva tri gola, zna se ko. Imao je i Celzi svoje prilike, ne neke narocito dobre ali ne bih rekao da su se obrukali igrom. Vilian u ovoj kao i u prvoj utakmici pokazao koliko je Barsina odbrana zapravo ranjiva, prolazio je kako je htio i gdje je htio. Rakitic drvo nad drvima. Ne mogu a da se ne osvrnem i u ovoj pobjedi od 3:0 na Valverdea i da se zapitam, kako objasniti onu trecu izmjenu u trenutku kada je ostala pa skoro jos citava jedna trecina do kraja utakmice. Bez ikakve potrebe i razloga. Mogu ti se povrijediti pa lagano jos 2 igraca do kraja a ti ne smijes da ih zamjenis, pa kakav je to potez jbt, kakav je to trener sta je ta osoba... Ajde sve to nego sto on izbacuje najbrzeg igraca na terenu, a protivnici moraju svim silama da krenu naprijed i da se otvore, a ne izbacuje recimo S Roberta koji ima zuti i koji je poprilicno los cijelu utakmicu. A ubacuje Vidala koji ne zna loptu da vodi, ne znam majke mi :D, svaki komentar je suvisan za njega.

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 14.03.2018
23:41

A kurtou ,kristensena ,Fabregasa ,mosesa i zirua necu komentarisati

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 15.03.2018
00:09

Ne znam sto vam je idalje kriv Kristensen al dobro,mislim da ste previse nepravedni prema njemu iako jeste grijesio ali ni za 1 gol nije direktan krivac izuzev onog u prvom mecu eto kada je sve od njega krenulo

avatar
Emperador(2018)
Thursday, 15.03.2018
00:18

Pa da . Da smo u prvom meču pobedili 1:0 ne bi se ovako zavrsilo

avatar
Z
Wednesday, 14.03.2018
23:40

Borio se CFC ali ovo je realan odnos snaga...Barca je za klasu bolja, samo se nadam da ovaj rezultat nece uticati (toliko) na moral, obzirom da je borba za LS nikada jaca i neizvesnija

avatar
brekbaCh1
Wednesday, 14.03.2018
23:56

Koji moral brate, on je negativan bukvalno.

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 14.03.2018
23:40

Cestitke Barseloni .

avatar
zeks
Wednesday, 14.03.2018
23:40

Mesi je sam odveo Barsu dalje u ovom dvomecu,maestralna partija kad je najpotrebnije.Dembele konacno probio led,i to u kakvoj utakmici.Zasluzen prolaz u 1/4 finale.

avatar
Αχιλλεάς
Wednesday, 14.03.2018
23:40

Sve OPET mirise da Spanci #LaLiga ujedinjuju UEFA Champions League i UEFA Europa League ... Englezi i fudba, sta to bese ???

avatar
rosen.manutd
Wednesday, 14.03.2018
23:40

Krivo mi je što nakon Totenhema i mog Mančester Junajteda ispade i Čelsi. Nisu imali uopšte sreće. Golman kao što je Kurtoa ne sme da dozvoli sebi ovakvo izdanje. Fabregas katastrofa. Svaka čast Leu Mesiju, oduševljava me na svakom meču sve više i više.

avatar
Bat
Wednesday, 14.03.2018
23:39

jedan je kralj fudbala leo mesi..ovo se jednom radja..

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 14.03.2018
23:42

Lol da je Ronaldo dao ovakve golove rekli bi srwca

avatar
Logika i argumenti
Thursday, 15.03.2018
00:03

Jel ti vidis negde odbitak,penal ili tap in? Za tvoju informaciju Ronaldu bi cestitali da uzme loptu sa 25 metara i nesto uradi sam makar i na gresku golmana...

avatar
La bestia negra
Wednesday, 14.03.2018
23:39

Kurtoa najprecenenjiji golman danasnjice obicno stablo,a digao nosinu utripovao mega zvezdu.

avatar
_mladen_
Wednesday, 14.03.2018
23:39

Samo jedno, eee moj Kurtoa, ti hoces platu kao De Hea...

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 14.03.2018
23:39

Bravo Kurtoa i Kristensen. Celzi sam sebe pobedio . Zbogom ls i sledeće godine

avatar
Kajzer
Wednesday, 14.03.2018
23:46

Niste mi verovali moji plavci kad sam pisao, svadjate se samnom i govorite da pisem gluposti. Uzivajte sad u njegovim bravurama.

avatar
Emperador(2018)
Thursday, 15.03.2018
00:18

Sam si rekao da ce pokidati

avatar
Stefoon
Wednesday, 14.03.2018
23:48

Ne druze,dobio ih je Leo Mesi, a da to je onaj decko sto pre ovog dvomeca nikad nije dao gol Celsiju. Srecno u Ligi Evrope sledece godine ako i to izborite.

avatar
CaptainLeaderLegend
Wednesday, 14.03.2018
23:39

Celsi ovom utakmicom osigurao ostanak Kurtoe i Hazarda, posle ovog ih ne bi ni Toncev uzeo za Nis i Surdulicu..

avatar
Стерлинг Арчер
Wednesday, 14.03.2018
23:48

Azar je odigrao skroz solidno, a Kurtou ne bih posle ovoga kupio ni da mi je sin jedinac

avatar
Стерлинг Арчер
Thursday, 15.03.2018
01:14

Moguće je da si u pravu, jako volim Azara pa sam pristrasan. Ali da, Vilijan je bio bolji

avatar
CaptainLeaderLegend
Thursday, 15.03.2018
00:36

Skroz solidno? Da ako je u pitanju neki igrac od 30 miliona tipa Mikitarijaja za ovakvu predstavu za Mikija bi se mogla reci da je solidna.. Ali on je neki elitni igrac koji kosta preko 200 miliona a na terenu nije pokazao ni da vredi 50.. vilijan je bio bolji od njega

avatar
casemirothebeast new
Wednesday, 14.03.2018
23:39

Specijalne sukjnice kod Tiba Kurtoe! Kreator- jedan jedini Leo Messi. nCestitke Messiju na 100 golova u Ls. Uzivanje ga je gledati