Mesijev poslednji video slama srce navijačima Barse!

Autor: Milovan Longinov
utorak 24.11.2020.
09:47
Izvor: Sportske.net

Tužno je gledati ga ovakvog...

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Lionel Mesi nikada nije bio ovoliko nesrećan u svojoj Barseloni.

Svi znamo da su Mesi i Barsa povezani više nego bilo koji igrač sa jednim klubom, ali Argentinac je sada pred tačkom pucanja.

Taložilo svega i svačega tokom Bartomeuove ere, Mesi je uporno upozoravao da sportski projekat propada, Barsa se srozala i teško da može da se oporavi preko noći.

Mesijev poslednji video, sa jučerašnjeg treninga, pokazuje koliko mu nije ni do čega. Kao što to ponekad možemo da primetimo i na terenu, da je nemotivisan i usamljen, to pokazuje i ovaj snimak.

Odlaskom Luisa Suareza, pa i Artura Vidala koga je brzo zavoleo, Mesi je ostao sam, i bez ijednog bliskog prijatelja u svlačionici.

Ako se pitate kako izgleda jedan nesrećni igrač, i to jedan Mesi u jednoj Barsi, onda je to možda ovako. Nažalost, navijačima Barse se plače kada vide ovako nešto, društvenim mrežama se proširio ovaj video sa emotikonom slomljenog srca, bolji opis i ne treba...


Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Tuesday, 24.11.2020
15:36

To je samo gluma za snimanje ovoga video zapisa. Pa neće valjda neko poverovati u ovo, a svi znamo da je oterao Vilju, Ibru, Pepa, Xavija, Gomeša itd., da se okružio amigosima Alvesom, Neymarom, Suarezom, Vidalom, da je spečio dovođenje Grizmana, da je iz reprezentacije oterao Di Mariju, Aguera itd., da je posmenjivao brdo Argentinskih selektora, da je oterao Tatu Martina, Enriquea, Valverdea, Setijena, doveo Kumana, oterao Bertomeua itd. Sada je zapravo presrećan jer je konačno uspeo ono o čemu je maštao još kada je imao 14 godina: da potpuno uništi Barselonu i reprezentaciju Argentine i da bude glavni baja. 😂😂😂

avatar
Nemanjici
Tuesday, 24.11.2020
13:08

Au bre koja se Serija Ljovisna pravi oko ovakvih snimaka...pa jesu li ludi ovi ljudi. Dobro de tesko im je, to je jasno, stara uprava je odvela Barsu na najnize grane. Ali polako, sacekajmo malo da se dignu.

avatar
Jasminn
Tuesday, 24.11.2020
14:37

A kad se dignu kolio ce Mesi imati godina? Mislim u pravu si ti ali ispada kao da Mesi ima 23 a ne 33 pune godine.

avatar
Jasminn
Tuesday, 24.11.2020
14:43

Ovo ti je kad skontas da imas milijardu u dzepu i vise ti se ne de igrati. Pa nema covjeka na svijetu da nije dosao do momenta kad kaze ne da mi seee vise raditi samo sto moras jer zivis od plate