Mesijeva izjava koja večeras posebno odjekuje!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 29.03.2021.
22:20
Izvor: Sportske.net

Hoće li se obistiniti?

EPA-EFE/DAVID FERNANDEZ
EPA-EFE/DAVID FERNANDEZ

Povezane vesti

Serhio Aguero i zvanično napušta Mančester Siti ove sezone, a sada se postavlja glavno pitanje - da li će zaigrati sa Leom Mesijem?

Nije bilo potrebno mnogo da se društvenim mrežama večeras proširi Mesijeva izjava iz 2016. godine, kada je nagovestio jedini scenario u kom bi mogao da zaigra sa Aguerom.

"Ako Kun želi da zaigra sa mnom jednog dana, onda je on taj koji će morati da dođe u Barsu", rekao je Mesi pre pet godina. 

Danas je situacija ipak malo drugačija. Mesi je po prvi put bio blizu odlaska iz Barse, dok Aguero napušta Siti. Đoan Laporta  je prvi koji je pikirio Aguera najviše zbog činjenice da bi tako mogao da zadrži Mesija.

To nije toliko loša ideja ni ako uzmemo u obzir da je jedina prava "devetka" Martin Brajtvajt, jer je Antoan Grizman i ove sezone dokazao da ne može da bude najistureniji ispred Mesija, već je to sada postao Osman Dembele.

Da li će igrati zajedno i da li će to biti u Barsi ili možda Pari Sen Žermenu?

Barsi je potreban napadač, ali ako Laporta želi Halanda, onda neće biti mesta niti mogućnosti da dovede Aguera, a Depaja onda je suvišno i pominjati...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke