Mesijeva odluka - Baš sve zavisi od jedne stvari!

Autor: Boris Jovanović
petak 16.04.2021.
10:22
Izvor: Sportske.net

Leo vrlo jasan, priča se da je već doneo odluku...

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Mesi je navodno već doneo odluku, ali je nije nikome saopštio osim porodici. Čak ni prijatelji ne znaju i sve informacije koje se pojavljuju za sada nisu pouzdane.

Šta će se desiti na kraju sezone?

Ono što je sigurno, Laporta je još pre pet nedelja, praktično pre nego što je izabran dostavio svoju ponudu Argentincu.

Ona je poznata, ne mogu da mu plate ono što sada zarađuje, niti da se približe sumama koje nude PSŽ i Siti, ali imaju drugu ideju. Da Mesiju kako se bude popravljala finansijska situacija povećavaju ugovor, a da se obavežu da na kraju karijere postane ambasador Barselone što je takođe plaćena funkcija.

Sa druge strane, Leo je spreman da se odrekne novca i navodno se to ne dovodi u pitanje.

On će prihvatiti ponudu, ali uz uslov da Laporta naredne godine napravi tim sposoban da se bori za Ligu šampiona.

Jasno, problem je to što Barsa nema novca, ali mora da kupi nekog igrača koji će tim odvesti na viši nivo. U napadu su samo dvojica takvih, Haland i Nejmar, u odbrani, kako smo pisali žele da oko Pikea oforme novi zid, doći će sigurni Erik Garsija, ali to je samo početak. Romanjoli je najverovatnija opcija jer mu ugovor ističe za 14 meseci, Rajola i Laporta su prijatelji i to je jedina Barsina prednost u trci za Halanda. Ali, sa druge strane, Nejmar čeka, i on bi se odrekao dela novca, ali bi Barselona verovatno morala da u Pariz pošalje Dembelea.

Sve u svemu, ove poteze, Laporta mora da "kovertira", da završi neki posao pre prelaznog roka, kako bi ubedio Mesija u ozbiljnost namera...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke