Miha i Ibra - Sve počelo tučom, ko je osvojio nešto za Zvezdom, a ko "Dedin kup"!

Autor: Boris Jovanović
petak 05.03.2021.
08:28
Izvor: Sportske.net

Prijateljstvo koje je počelo tučom, traje sada već dugo, Miha prozvao Ibrahimovića!

Povezane vesti

Svakako da je mnogo pažnje privukao zajednički nastup Ibrahimovića i Siniše Mihajlovića na San Remu, a to je bila prilika da se podsetimo njihovog odnosa.

Nije dobro počelo, kada je Ibra stigao u Juve, Miha je bio na suprotnoj strani, tu utakmicu je Srbin dobio, Inter je slavio golom Kruza. Tokom čitavog meča bilo je psovki, udaraca, provokacija, na kraju je Ibra dobio crveni, udario je Mihajlovića, naknadno dobio tri meča pauze.

Bilo je to pre 16 godina. Ali, kada je Marko Branka direktor Intera predložio Ibrahimoviću da posle "Kalćopolija" dođe iz Juventusa u Inter, Ibra se dvoumio zbog Mihajlovića. Ipak, Siniša je dao zeleno svetlo, osvojili su dve titule, ali je Srbin bio pomoćnik Manćiniju.

"Žao mi je to nismo igrali zajedno, ali u ratu uvek bih ga želeo na svojoj strani", pričao je Mihajlović.

Kada se Miha razboleo, Ibra mu je slao poruke da izdrži, nije imao snagr da ga pozove.

"Uspeo sam posle nekoliko dana, ali mi je bilo teško da pričam, pa mi je rekao da je dobro", sinoć je pričao Šveđanin.

Naravno, Miha je rekao da je Zlatan igrač koga moraju da čuvaju dvojica da na terenu podseća na oca koji se igra sa klincima. Ali je rekao i da zna slabu tačku Zlatana Ibrahimovića.

"Zavidi mi jer sam osvojio titulu prvaka Evrope, neki su igrali kao on, neki osvojili najveći trofej. Zlatan doduše ima 'Dedin kup", smejao se Miha. Italijani obično nebitne trofeje zovu "Coppa del Nonno", kako se zove sladoled sa ukusom kafe, omiljeni dezert.

"Ima vremena", odgovorio je Zlatan, koji je Mihajlovića ubrojio u najjače rivale protiv kojih je igrao, uz Nestu i Kjelinija.

To se čekalo! Bravo, majstori! (VIDEO)

Posted by Sportske.net on Четвртак, 04. март 2021.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke