Miha ponosan, kao da je pobedio ''Rosonere''!

Autor: Darko Mitrović
subota 23.10.2021.
23:40
Izvor: Sportske.net

Nije sve u bodovima...

Beta/Tano Pecoraro/LaPresse via AP
Beta/Tano Pecoraro/LaPresse via AP

Povezane vesti

Bolonja i Milan su večeras odigrali veoma zanimljiv meč koji su ''Rosoneri'' dobili sa 4:2, ali uz dva igrača više. U prvom poluvremenu je ekipa Siniše Mihajlovića ostala bez isključenog Soumara, pa nadoknadila dva gola zsostatka, a onda je isključen i Sorijano, posle čega je Milan u finišu postigao još dva gola i došao do trijumfa.

Nedavno je Siniša Mihajlović bio kritičan prema sudijama i odnosu koji imaju prema njegovom timu, ali ovoga puta je situacija drugačija, bez obzira na dva isključenja.

"Nisam ljut!

Razočaran sam što se utakmica tako završila, ali ne želim više da pričam o sudijama. Moj tim je imao snage da poravna rezultat, pa smo imali dve šanse sa devet igrača gde smo mogli da dođemo do pobede, a da nije bilo tog trenutka magije Benacera, možda bismo to i uradili.

Bili smo bolji od Milana. Momci bi trebalo da budu ponosni na ono što su uradili večeras. Danas nismo osvojili bodove, ali za sve ostalo osećam se kao da smo pobedili. Video sam sjajan fudbal, duh, hrabrost, sve ono što čini tim jakim'', konstatovao je Mihajlović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke