Miha poručio: "Pobediću!"

Autor: Nikola Miloradović
sreda 09.10.2019.
22:26
Izvor: Sportske.net

Siniša Mihajlović je odradio drugi ciklus hemioterapije u borbi protiv leukemije.

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Vratio se Siniša Mihajlović na klupu Bolonje za meč protiv Lacija, utakmica je okončana podelom bodova, a Miha je dobio velike ovacije sa tribina, pozdravili su ga i pružili mu podršku i navijači bivšeg tima iz Rima.

Ipak, večeras nije mogao da bude na "Renato Dal'Ari", tokom odigravanja revijalne utakmice legendi Bolonje i madridskog Reala povodom 110. godina od osnivanja kluba.

Obratio se video porukom prisutnima, zahvalio se svima na podršci, pozdravio neke od svojih poznanika koji su branili boje madridskog Reala tokom svojih karijera i poručio da će pobediti u najvećoj životnoj borbi.

"Žao mi je što nisam mogao da bude sa vama, ali tek sam juče izašao iz bolnice i zaista sam želeo da budem kod kuće i provedem vreme sa mojom ženom i decom. Nadam se da ćete razumeti.

Želim da vam se svima zahvalim, navijačima Bolonje i klubu, za sve što ste uradili za mene. Ostali ste uz mene u svim tim trenucima i dali mi mnogo snage tokom ovog neobičnog perioda. Borim se sa ovom bolešću i siguran sam da će proći dobro, da ću pobediti u ovoj borbi zahvaljujući vama i ljubavi moje porodice
", poručio je Mihajlović.

Za Bolonju su u revijalnom susretu nastupali igrači poput Kenta Andersona i Bepea Sinjorija, dok su na drugoj strani bili Roberto Karlos, Ivan Kampo, ali i nekolicina legendi koje je Miha posebno pozdravio.

"Želeo bih da pozdravim momke iz Real Madrida, jer su došli da proslave 110 godina Bolonje sa svima nama. Posebno pozdravljam moju braću Kristijana Karembea i Klarenas Sedorfa, volim vas momci. Takođe, rekao bih Marku (Di Vaju) da moramo da pobedimo i u ovoj utakmici, kao i uvek", nastavio je u dobrom raspoloženju srpski stručnjak.

Očekuje se da Mihajlovića u nastavku sezone češće gledamo na klupi Bolonje, već u duelu sa Juventusom mogao bi da predvodi svoje momke kraj aut linije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke