Miha preuzeo nacionalni tim, govor koji i najtvrđe slama!

Autor: Aleksandar Golubović
petak 13.08.2021.
12:20
Izvor: Sportske.net

Duguje im veliku zahvalnost.

Beta/Tano Pecoraro/LaPresse via AP
Beta/Tano Pecoraro/LaPresse via AP

Povezane vesti

Trener Bolonje Siniša Mihajlović od danas će imati još jedno zaduženje u italijanskom fudbalu pošto je preuzeo nacionalni tim medicinskih sestara u ovoj zemlji.

Kako prenose italijanski mediji, ovaj tim biće sačinjen od muškaraca i žena sa srednjom medicinskom strukom i debitovaće 30. avgusta kada će se održati takmičenje za 25. "Fer plej" nagradu.

Nekadašnji selektor Srbije je u obraćanju javnosti rekao da će tim biti ujedinjen u smislu da će lične ciljeve podrediti kolektivnim.

"Naš tim, sastavljen od medicinskih sestara, bio je na mojoj strani tokom bolesti, čak i u trenucima kada nisam bio dobro raspoložen. Njihova posvećenost i ljubav prema poslu bili su inspiracija, podrška i primer za sve. Tokom pandemije rizikovali su svoje živote zbog drugih. Žrtvovale su se i nosile znake umora na svom licu. Nikad neću zaboraviti šta je učinjeno za mene i za sve nas. Moramo biti još svesniji njihovog profesionalizma. Ponosan sam što ću voditi njihov nacionalni tim", rekao je Mihajlović.

Podsetimo, srpski stručnjak će prvi meč u sezoni na klupi Bolonje imati protiv novajlije Salernitane u nedelju 22. avgusta od 18:30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke