Miha priziva "Kaljari" efekat

Autor: Stefan Matić
utorak 18.05.2021.
23:28
Izvor: Sportske.net

Srpski stručnjak bi mogao da odluči Ronaldovu sudbinu.

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Za pet dana nas očekuje poslednje, 38. kolo Serije A u sezoni 2020/2021. Sve oči biće uprte u dva meča koji se igraju u Bergamu i Bolonji. 

Atalanta dočekuje Milan dok će Mihajlovićeva Bolonja igrati sa posrnulim šampionom Juventusom. "Rosoneri" su na pragu povratka u Ligu šampiona, međutim remi sa Kaljarijem je u potpunosti vratio Juve u igru. 

Naravno pratićemo i meč Napoli - Verona, Gatuzo bi želeo od Napulja da se oprosti ulaskom u Ligu šampiona. "Bjankoneri" imaju deset pobeda zaredom protiv Bolonje u svim takmičenjima, Mihajlović shvata da njegov tim ima male šanse, ali one ipak postoje uz adekvatnu delegaciju sudija.

"Siguran sam da će nam dodeliti odgovarajućeg sudiju zbog toga što smo tokom sezone imali par debitanta koji su pravili neke greške. Staviće Valerija ili Đakomelija, siguran sam u to. Mogu da se kladim. Onda nam preostaje da igramo našu igru. Na papiru nemamo nikakve šanse, ali pokušaćemo. Delovalo je i da Kaljari nema nikakvu šansu protiv Milana, ali fudbal je dobar zato što nikada ne znate kako će se utakmica završiti", izjavio je trener Bolonje. 

Utakmica na "Dal'Ari" bi direktno mogla da odluči i o daljoj sudbini Ronalda u Juventusu. Teško je očekivati da će Portugalac ostati u Torinu ukoliko "bjankoneri" ne osiguraju Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke