Mihajlović: "Trebalo bi da nas je sve sramota"

Autor: Beta Beta
nedelja 01.02.2015.
21:48
Izvor: Beta

Besan je bio Siniša Mihajlović nakon meča sa Torinom...

Beta/AP Photo/Carlo Baroncini
Beta/AP Photo/Carlo Baroncini

Povezane vesti

Trener fudbalera Sampdorije Siniša Mihajlović izvinio se danas navijačima tog kluba zbog, kako je rekao, sramnog poraza od Torina u italijanskoj Seriji A.

"Trebalo bi da nas je sramota. Pre svega moram da se izvinim navijačima. Ja sam prvi koji je odgovoran za ovaj spektakl, ali će i igrači morati dobro i dugo da se pogledaju u oči", rekao je Mihajlović italijanskim medijima posle utakmice u Torinu.

Sampdorija je na gostovanju izgubila sa 5:1 i tako se odaljila od trećeg mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

"Setio sam se reči Vujadina Boškova, koji je kazao da je bolje izgubiti jednu utakmicu 5:1, nego pet utakmica sa 1:0", kazao je trener ekipe iz Đenove.

Mihajlović je dodao da je Torino apsolutno nokautirao Sampdoriju.

"Ako bih počeo da pričam o tome šta je moj tim pogrešno uradio, sedeli bismo ovde do sutra", kazao je vidno uzrujani Mihajlović.

Nekadašnji selektor Srbije je rekao da ne zna da li će pomoći ako eventualno kazni igrače, ali da "mora nešto da uradi".

"Rekao sam igračima da svi treba da se stidimo sebe. Sada će sa dva treninga dnevno imati vremena da razgovaraju međusobono i razumeju situaciju", rekao je Mihajlović.

Sampdorija je ostala na 34 boda, koliko ima i Lacio, dok je Napoli posle 21 odigranog kola sa pet više na trećem mestu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 01.02.2015
23:15

Sad ce da zapamte Mihu hahah mislim da im nece u skorije vreme pasti na pamet da ne izginu na terenu.