Mihi izmakla pobeda nad Napolijem!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.12.2014.
22:58
Izvor: Sportske.net

Poslednja utakmica 13. kola Serije A odigrana večeras u Đenovi, gde je Napoli u poslednjim trenucima meča uspeo da izvuče bod protiv Sampdorije našeg Siniše Mihajlovića.

Beta/AP Photo/Carlo Baroncini
Beta/AP Photo/Carlo Baroncini

Povezane vesti

Sjajnu priliku imala je večeras Sampdorija da se ponovo izdvoji na trećem mestu na tabeli Serije A, ali je u poslednjim trenucima meče ispustila dva boda protiv Napolija.

Na kraju - 1:1 u Đenovi, rezultat kojim mogu da budu zadovoljniji Napolitanci.

Prvo poluvreme je proteklo bez golova, ali je bilo nekoliko odličnih prilika, pre svega za goste, ali Gulam u 11. i Iguain u 38. minutu nisu bili precizni.

U nastavku, bolje su počeli domaći, koji odličnim udarcem Edera u 57. minutu sa nekih 18 metara od gola dolaze u vođstvo od 1:0.

Tu prednost je Mihajlovićev tim uspešno održavao, a kada je u finišu meča isključen Kulibali zbog drugog žutog kartona, činilo se da će Đenovljani sa igračem više uspeti da dođu do pobede.

Međutim, u drugom minutu nadoknade vremena, odličan centaršut Gulama sa leve strane u gol je pretvorio Zapata, koji se najbolje snašao u gužvi pred golom domaćih - 1:1.

Da je Sampdorija zadržala vođstvo, bila bi sama na trećem mestu sa 24 boda, ovako je ostala na bod zaostatka za večerašnjim rivalom, ali i ekipom Đenove.

Golove pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke