Mijatović bez milosti prema svom Realu, Anćeloti prihvata sve kritike!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 03.10.2024.
10:30
Izvor: Sportske.net

Ne ide bez Tonija Krosa...

EPA-EFE/MOHAMMED BADRA
EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Povezane vesti

Real Madrid je upisao prvi poraz ove sezone, što je bio još jedan znak da u ekipi Karla Anćelotija nešto ne štima.

U La Ligi, Madriđani su upisali već tri remija, Barselona ima tri boda više, što niko od navijača nije očekivao. Još veći problem je sama igra, koja je neuverljiva, što je priznao i sam Karlo Anćeloti.

"Igrali smo veoma loše, nema izgovora, moramo da se popravimo i to je to. Poraz je dobar za nas, jer je trenutak da se probudimo. Brine me samo to što nismo ostavili dobar utisak i što smo odigrali ispod nivoa. Nije problem što igramo sredom pa nedeljom, već što ne igramo kako umemo. Ohladoćemo glave, jer je odmah posle poraza teško analizirati. Imamo utisak da je ovo korak unazad i sada je prilično očigledno da moramo mnogo bolje", rekao je Anćeloti.

Veliki kritičar Real Madrida je i Predrag Mijatović koji je posle utakmice analizirao igru u Lilu. Njemu posebno smeta nedostatak kreativnosti u veznom redu.

"Real mora mnogo toga da popravi. Defanzivno nisu loši, a ni Lil nije odigrao ništa posebno. Iskreno me najviše brine vezni red, previše je fizikalije, a malo kreacije. Čuameni, Kamavinga i Valverde su mišićavi, fizički jaki, ali su tvrdi sa loptom u nogama. Mislim da fali pravi Luka Modrić, sada nema Tonija Krosa i ovaj vezni red ne odgovara Realovoj filozofiji", naglasio je Mijatović. 

Inače, Real Madrid je doživeo prvi poraz u Ligi šampiona posle 505 dana i zaista po svim parametrima je vreme za buđenje.

Problem je što je Modrić u godinama i ne može da vuče tim kao pre, pa je odlazak Krosa zaista sada još bolniji. 

Real za vikend dočekuje Viljareal, a onda sledi i jak raspored posle pauze, Borusija Dortmund u Ligi šampiona i "El klasiko" na "Santjago Bernabeu" 26. oktobra...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke