Milan fantastičan, protiv Murinja ne pomaže parkiran autobus!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 29.08.2021.
22:38
Izvor: Sportske.net

Samleo je Milan svog protivnika u prvom poluvremenu.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Nova, druga pobeda Milana u drugom meču ove sezone u Seriji A. Slavili su sa ubedljivih 4:1 protiv Kaljarija na svom stadionu. 

Samleo je Milan svog protivnika u prvom poluvremenu. 

Već u 12. minutu videli smo Pirla, pardon, Tonalija koji je izveo fantastičan slobodan udarac, teško da postoji golman koji bi ovo mogao da odbrani,1:0 za Milan.

Brzo je usledilo izjednačenje, igrao se 15 minut, Dejola je postigao gol, Žoao Pedro mu je poslao centaršut pravo na glavu za 1:1. 

Nije Milan odustao od napada, furiozno su završili poluvreme. 

Dva minuta nakon gola Kaljarija, Milan je ponovo vratio prednost, a moramo napomenuti i da su imali dosta sreće. Rafael Leao je opalio po lopti, ona je zakačilaBrahima Diaza kojem pripisujemo pogodak.

Sjajna akcija Milana u 24. minutu, bila je to polukontra, Brahim Diaz je ponovo bio jedan od ključnih igrača u napadu, ali ovoga puta kao asistent, dodao je do Žirua koji pokazuje koliko je dobar napadač, ovakve situacije retko ne realizuje. Već tada je bilo 3:1. 

Pred kraj poluvremena zanimljiva situacija, Brahim Diaz je ponovo šutirao, pogodila je lopta u ruku fudbalera Kaljarija, ali je bilo pitanje da li je unutar kaznenog prostora ili van. Na kraju odluka - penal, izvodi ga Žiru, prilično sigurno za 4:1, srpski golman Radunović nije uspeo da ga spreči iako je pogodio stranu. 

U nastavku prilično miran tempo, dugo nismo videli niti jedan udarac u okvir gola, Milan je uglavnom bio tim koji je imao loptu u svom posedu. Smireno do tri boda. 

U drugom meču, Murinjova Roma stiže do nova tri boda. 

Ne tako zanimljivo prvo poluvreme, Salernitana je držala goste na odstojanju, iako su parkirali autobus protiv čoveka zbog kog je i izmišljen taj termin. 

U nastavku je sve rešeno, prvo je Lorenco Pelegrini uspeo da dovede Romu u prednost u 48. minutu, da bi samo četiri minuta kasnije Vereto duplirao prednost. 

Tami Abraham nastavlja da pokazuje da se radi o sjajnom napadaču, pogodio je u 69. minutu za 0:3, da bi konačnih 0:4 postavio Lorenco Pelegrini svojim drugim golom u 79. minutu meča. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke