Milan gubio do devedesetog, a onda se pojavio Zlatan!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 11.12.2021.
22:41
Izvor: Sportske.net

Gosti imali sreću u finišu.

EPA-EFE/GABRIELE MENIS
EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Povezane vesti

Zlatan Ibrahimović je uspeo da spasi poraza ekipu Milana danas u Udinama, bilo je 1:1 (1:0) u okviru 17. kola italijanske Serije A.

Ekipa Udinezea je stigla do prednosti u 17. minutu, tada su vezisti Milana reagovali veoma loše na sredini terena, a nakon izgubljene lopte Beto je izašao sam 1 na 1 sa golmanom Manjanom. Iz prvog pokušaja nije uspeo, ali mu se lopta srećno odbila i nekako je uspeo da ubaci loptu u mrežu za 1:0.

Jasna je bila slika današenjeg Milana, nisu stvarali šanse, ekipa iz Udina je na fenomenalan način pripremila utakmicu i zasluženo su vodili nakon prvog poluvremena.

Jedino je vredna pomena šansa Brahima Dijaza, ali je lopta završila pored gola.

I u nastavku bleda partija Milana protiv ekipe koja je doživela šok terapiju smenom trenera, Dijaz je bio indisponiran, Ibrahimović bez nekih pravih lopti, Krunić praktično neprimetan...

Nisu uspele ni izmene Piolija, video se izostanak velikog broja fudbalera i po svemu sudeći, dolazilo je vreme da se Milan svrgne sa trona.

Polušansu je imao Teo Ernandez koji je očajno šutirao u 84. minutu utakmice, potom je pokušao i Mesija koji je ušao s klupe (i koji je imao pogrešno ispisano ime na leđima), a onda šok za domaće. 

U drugom minutu nadoknade na scenu stupa Zlatan Ibrahimović, uspeo je da se snađe na sebi svojstven način u kaznenom prostoru protivnika, izborio se za šut i pogodio je za konačnih 1:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke