Milan predaleko od titule, silne Verona i Atalanta, Roma da se zahvali VAR tehnologiji!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 03.03.2021.
22:44
Izvor: Sportske.net

Evo i rezultata italijanske Serije A.

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Atalanta danas nije imala mnogo problema da slavi protiv Krotonea, poslednjeplasiranog tima lige. Brzo su stigli do gola preko Gosensa, igrao se 12. minut, ali je Simi izjednačio rezultat u 23. minutu utakmice. 

U drugom delu igre postojao je samo jedan tim, Krotone očigledno ima problema sa fizičkom spremom. 

Palomino je pogodio u 48. minutu, potom Muriel u 50, onda na 4:1 postavlja Iličić u 58. minutu utakmice. Konačnih 5:1 delo je Mirančuka.  

Milan polako gubi trku sa Interom za titulu, danas je dočekao na svom terenu ekipu Udinezea i nije pobedio. Imali su loptu u svom posedu, šanse preko Kesija i Dijaza u prvom, odnosno Meitea i Kesija u drugom, kao i preko Kastiljeha, ali su gol postigli gosti koji su kaznili domaćina. 

Igrao se 68. minut kada jeDe Paul nabacio loptu iz kornera, a Bekao je dobro skočio i pogodio. Nespretna intervencija odbrane Milana ih je na kraju koštala tri boda, ispostaviće se, jer su domaći uspeli da postignu gol u poslednjim trenucima utakmice. 

Tada je rukom igrao igrač Udinezea, Kesi je uzeo loptu u svoje ruke i pogodio u 97. minutu za 1:1.

Verona je slavila na gostovanju ekipi Beneventa, bilo je 0:3. Faraoni na asistenciju sjajnog Lazovića je doveo goste u prednost u 25. minutu, da bi Fulon autogolom povisio na 0:2. Konačnih 0:3 postavlja Lazanja u 50. minutu. 

Kaljari je slavio protiv Mihajlovićeve Bolonje koja je poklekla nakon one pobede protiv ekipe Lacija. Jedini gol delo je Ruganija u 19. minutu utakmice. 

U derbiju "Dela lanterna" nije bilo pobednika. Đenova je povela preko ZApakoste u 52. minutu utakmice, da bi Toneli izjednačio u 77. 

Fiorentina je u derbiju kola dočekala ekipu Rome, a pobedu su odneli gosti. Nakon prvih 45 minuta golova nije bilo, a onda je Spinacola uspeo da dovede goste u prednost. 

Ipak, nakon jedne kontre Fiorentine, domaćin stiže do izjednačenja i to autogolom upravo Spinacole. Vlahović je imao jednu priliku da dovede svoje u vođstvo, ali je rezultat ostao 1:1 u tom trenutku, da bi u 90. minutu Diavara doneo pobedu Romi, ispostavilo se nakon intervencije VAR tehnologije. 

Atalanta - Krotone 5:1
Milan - Udineze 1:1
Kaljari - Bolonja 2:1
Fiorentina - Roma 1:2
Đenova - Sampdorija 1:1
Benevento - Verona 0:3

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke