Spektakl - Torino sa igračem manje poslao Milan kući, Vanja blistao na golu

Autor: Sportske Net
sreda 11.01.2023.
23:34
Izvor: Sportske.net

Francuski mladi tandem doneo pobedu Torinu.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Fudbaleri Torina plasirali su se u četvrtfinale kupa Italije pošto su pobedili Milan 1:0 posle produžetaka. Preko 50 minuta gosti su igrali sa igračem manje, ali to ih nije sprečilo da postignu gol i slave.

Gotovo da se izjednačena borba vodila na terenu u prvom poluvremenu. I jedna i druga ekipa imale su po dva šuta ka golu protivnika, ali su mreže ipak ostale mirne.

U nastavku i dalje niko nije stiza do pogotka. Milan je imao šansu u 68. minutu preko Mesijasa, međutim nije bi dovoljno precizan.

Od 70. minuta Torino je igrao sa igračem manje, jer je Điđi dobio drugi žuti karton. Bila je ovo idealna prilika za Milan da iskoristi brojčanu prednost i stigne do gola, međutim nisu uspeli iako su napadali do kraja regularnog dela. Napadao je Milan gol Milinkovića-Savića, koji je odolevao naletima.

Nije bilo mnogo posla za Vanju u regularnom delu, ali se zato u nastavku srpski golman prilično pokazao. U startnoj postavio bio je i Saša Lukić, dok Nemanja Radonjić nije ulazio u igru.

U produžetku Žiru je imao priliku pred golom Torina, ali se Vanja odlično postavio i zagradio fudbalera.

Ono što niko nije očekivao, desilo se. Torino je sa digračem manje poveo protiv Milana u 114. minutu utakmice. Lukić je uputio loptu Bajejeu, koji je poslao do Adopa za 1:0 i nevericu ,,rosonera".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke