Milan - Zrelo je za titulu?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 04.10.2021.
10:03
Izvor: Sportske.net

Kvota pada, ima li ovaj Milan snage da se posle 11 godina vrati na tron?

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Navijači Milana su na sedmom nebu. Iako Pioli stišava euforiju. priča se o tituli, prvoj posle deset godina. Tada je Juventus započeo svoju seriju koju je prošle godine prekinuo Inter. Milan je i prošle godine igrao odlično u prvom delu prvenstva, ali je ostao bez daha. Samo, sada ovaj tim deluje iskusnije, otpornije, protiv Atletika su protiv sebe imali i nedostatak sreće i sudiju, ali u šampionatu guraju sjajno.

Milan ima dva boda manje od vodećeg Napolija koji je perfektan. "Rosoneri" će teško izboriti plasman u osminu finala Lige šampiona, ali paradoksalno to bi im olakšalo bitku za titulu.

Sa oporavljenim Ibrom i Žiruom i ako tim bude pojačan sa još par igrača tokom zime, mnogi veruju da je ovo materijal za titulu. 

Brojke su jasne, time je ovako startovao poslednji i jedini put (od kada pobeda vredi tri boda) u jesen 2003. godine. Tada su takođe imali 19 bodova nakon sedam kola.

Dodata vrednost u odnosu na prošlu godinu je Tonali, Milan ga je sačekao, prošla sezona po dolasku iz Breše, poslužila mu je da se adaptira, sada igra strašno i niko više ne pominje Čalhanoglua, koji nikako da nađe sebe u Interu.

Još je rano, ali ovaj Milan ima veću šansu za "Skudeto" nego što su bukiji pretpostavljalo.

Aktuelne kvote za osvajanje lige možete videti na AdmiralBet, Milan je sada ispred Atalante i Rome, kvota je 5.84, a u odnosu na početak sezone, Inter i Napoli su pretekli Juventus koji je loše startova, iako je važio za velikog favorita.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke