Milanova lista pojačanja, navijači uplašeni, problem je Maldini?!

Autor: Boris Jovanović
subota 28.05.2022.
09:38
Izvor: Sportske.net

Bez njega bi šampionski sjaj potamneo...

 ELISABETTA BARACCHI
ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Milan uživa na lovorikama. I treba, osvojili su "Skudeto" koji niko sem njih nije očekivao.

Ali, u fudbalu vrediš koliko i poslednji utisak, sada treba napraviiti jači tim, sve oči su uprte u tvorca čuda, legendarnog Paola Maldinija. Napravio je prvaka sa malo novca, sada se očekuje da posle "klozinga" i nakon što investicioni fond Red Bird preuzme klub dobije veća sredstva.

Ipak, danas se u medijima provlače priče da je Maldini nezadovoljan brzinom procesa, da sa njim još nisu razgovarali i da bi to moglo da utiče na njegove namere. Ono što je nelagoda za direktora je što zbog sporosti u preuzimanju kluba, ne zna budžet, a i postoji mogućnost da mu umakne već dogovoreno pojačanje, Botman iz Lila.

Naime, Holanđanin čeka, u međuvremenu je stigla ponuda Njukasla, od brojeva mu se zavrtelo u glavi, pa razmišlja da ode u PL.

Šta planira Maldini?

Ako bude imao dovoljan budžet, uz Renata Sančeza iz Lila koji je zamena za Kesija, Milan želi i štopere koji bi sa Tomorijem formirali defanzivni blok za budućnost. Bremer je preskup, mada Maldini pokušava da nađe rešenje, ali ako bi stigao Botman, to bi olakšalo stvari.

Za Milan, Leao nema cenu, sigurno ostaje, traže još napadača, umesto Ibrahimovića i Rebića, dva su igrača na meti, jedan je Zaniolo iz Rome, drugi Berardi. Podsetimo stići će Origi kao klasični napadač, ali je potreban jedan polušpic. 

Ipak, sve je na čekanju, novi vlasnici se nisu izjasnili o sudbini Maldinija, mada niko razuman ne veruje da bi se odrekli čoveka koji ne praktično ni iz čega napravio šampiona Italije...

Italijani se inače spremaju posle sloma u kvalifikacijama za Mundijal, za Ligu nacija, startuju protiv Nemaca sledećeg vikenda, a AdmiralBet ima već kvote...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke