Milanova šut-karta Rajoli, hoće li se ponoviti prošlost?

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 10.11.2021.
09:45
Izvor: Sportske.net

Primeri idu u prilog odluci.

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Rukovodstvo Milana odlučilo se na radikalan potez pošto je isključilo poznatog fudbalskog agenta Mina Rajolu iz pregovora o nastavku saradnje sa Alesijom Romanjolijem, piše Gazeta delo Sport.

Rajolinom klijentu ugovor ističe na kraju sezone i još nema dogovora u vezi sa produžetkom saradnje, a kako primeri Hakana Čalhanoglua i Đanluiđija Donarume pokazuju da postoje šumovi na relaciji Milan - Rajola, klub sa "San Sira" je rešio da direktno pregovara sa fudbalerom.

Romanjoli je ove sezone u senci Kjera i Tomorija i ne bi bilo iznenađenje da na leto napusti klub, ali šansa za dogovor postoji.

Reč je o igraču koji je uz Zlatana Ibrahimovića najplaćeniji, a odlazak Donarume u PSŽ dodatno ga je pogurao na lestvici prihova u crveno-crnom delu "grada mode".

Milan od Romanjolija traži smanjenje godišnje plate na tri i po miliona evra, ali njegova potraživanja su u najmanju ruku milion više.

Krajem meseca se očekuje nastavak pregovora, a ukoliko ne urode plodom već od 1. januara može besplatno da napusti klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke