Miler otvorio dušu: "Hteo sam da napustim Bajern"

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 15.08.2021.
13:25
Izvor: Sportske.net

U dva navrata.

EPA-EFE/Miguel A. Lopes / POOL
EPA-EFE/Miguel A. Lopes / POOL

Povezane vesti

Iskusni nemački fudbaler Tomas Miler priznao je da je dva puta želeo da napusti Bajern iz Minhena, jednom 2015, a drugi put 2019. godine, ali da je u oba navrata ipak ostao u redovima višestrukog osvajača Bundeslige.

Napadač je više od jedne decenije član Bajerna, ali je prvu krizu u klubu imao 2015. godine kada je zbog ponude Mančester junajteda došao u iskušenje da napusti "Alijanc arenu".

"Možda je trebalo da odem, ali imao sam još nekoliko godina ugovora i Bajern je izašao sa stavom da ne želi da me proda za ispod 120 miliona evra, koliko su tada tražili", rekao je Miler.

Drugi put je to bilo 2019. godine u sezoni koju je počeo Niko Kovač, a nastavio Hansi Flik i bio jedan od najuspešnijih u istoriji bavarskog kluba.

"Tada nisam počinjao, a tim je mogao biti uspešan i bez mene. Ne mora Tomas Miler biti potreban svakom timu. U takvim okolnostima nisam imao problem da se okušam u drugoj sredini", kazao je Miler.

Ipak, tu je i dalje, sa istim grbom koji je nosio i 2009. godine, i kada sve sabere, ne žali za tim.

"Vrata su zatvorena i to je OK. Ko ne bi voleo da čuje da se klub oslanja na njega", zaključio je Miler čiji Bajern je "traljavo" počeo sezonu remijem protiv Borusije iz Menhengladbaha.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke