"Milioneri" bez milosti, Sančo dobio lekciju!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 21.10.2019.
11:09
Izvor: Sportske.net

Mladi Englez dobio po novčaniku.

EPA/SASCHA STEINBACH
EPA/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Veliki derbi Borusija je prošao bez najvrednijeg tinejdžera u današnjem fudbalu, ali i bez njega "milioneri" su uspeli da savladaju Menhengladbah zahvaljujuću golu Marka Rojsa. Uočljiv je bio izostanak mladog Džejdona Sanča, ali su čelnici nemačkog kluba objasnili pre sam utakmice zašto je Englez dobio vaspitnu.

Sančo je igrao za svoju reprezentaciju u već poznatom duelu sa Bugarskom koji su obeležile nefudbalske stvari. Krilni igrač je zakasnio po povratku iz reprezentacije, te je Favre demonstrirao autoritet i ostavio ponajboljeg igrača van protokola za veliki derbi Bundeslige.

Po pisanju nemačkih medija, Sančo će morati da plati i "stimulativnu" kaznu za svoj peh. "Milioneri" će sankcionisati Engleza sa sto hiljada evra, treba očekivati da se ovakva greška ne ponovi još jednom iako je Sančo i pre imao ovakvih ispada.

Nekadašnji akademac Mančester Sitija igra odlično ove sezone, na jedanaest odigranih utakmica ima učinak od četiri gola i sedam asistencija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Monday, 21.10.2019
15:36

Ne gledam Bundesligu naravno ali kad sam ga gledao u reprezentaciji nikada nista nije pokazao. Iako je nas navijac i sanja da se vrati ne treba nam. Odoi ide po zlatnu loptu a i Pulisic pokazuje da moze mnogo.