Milneru hitno potrebna pomoć - Vezista Liverpula "tvitom" nasmejao čitav svet!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 02.05.2018.
23:58
Izvor: Sportske.net

Vezista Liverpula latio se telefona čim je ušao u svlačionicu i oduševio svet svojim "tvitom".

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Kada se vaš tim plasira u finale Lige šampiona onda vam je sve ružičasto, bez obzira što ste bili akter jednog od najčudnijih autogolova u istoriji igre.

Džejms Milner moći će da priča unucima kako ga je 2. maja 2018. godine saigrač "napucao" u glavu posle čega je lopta rikošetirala u mrežu ekipe za koju nastupa.

Pošto je dvomeč sa Romom završen povoljno za Liverpul vezista "Crvenih" brzo će izbaciti iz glave ovaj detalj ali je problem što će malo teže sa lica ukloniti logo Lige šampiona koji mu se oslikao sa lopte.

"Ima li neko savet kako da uklonim logo Lige šampiona sa lica", napisao je Džejms Milner neposredno po završetku meča na "Olimpiku".

Jasno, u momentima kada se slavi plasman u finale Lige šampiona malo šale nije naodmet.

Fudbaleri Liverpula i Džejms Milner na kraju iz Rima nose lepe uspomene jer su uprkos porazu uspeli da se plasiraju u finale Lige šampiona koje će biti na programu 26. maja u Kijevu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JC\'90
Thursday, 03.05.2018
14:07
avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 03.05.2018
09:03

Stajao ke kao drvo i zato mu se lopta odbila od glave. Da je bio pribran kako treba da bude dok je lopta u njegovom petercu sigurno bi imao vremena da reaguje. Ovako lopta putuje par sekundi i pogadja ga u glavu a njegova reakcija kao u mrtvog konja

avatar
Kralj Stiven
Thursday, 03.05.2018
00:32

Bravo za salu,ali ja hocu da klub unajmi tim strucnjaka koji ce raditi 24/7 u izolaciji sa Lovrenom na psiholoskom planu,sta je u njegovoj glavi to je za udzbenike.

avatar
_mladen_
Thursday, 03.05.2018
00:04

Najbolja stvar koja se desila na internetu, jeste dan kad je Milner otvorio tviter akaunt. :D