Milinković Savić ostao na jednoj ponudi, hoće li je Lotito minirati tvrdoglavošću?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 26.05.2022.
10:00
Izvor: Sportske.net

Šta Sergej može da očekuje tokom leta? Ne bi valjalo da se priča ponovo!

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Sergej Milinković Savić će teško završiti u Juventusu, oni čine sve da dovedu Pogbu, a utihnule su priče oko Pari Sen Žermena pošto je veliki zagovornik dovođenja Srbina, Leonardo je smenjen, još uvek vlada neizvesnost oko trenera, a priča se da će "Sveci" uraditi sve da Čuamenija otmu Realu.

Engleski mediji pišu da je prva ponuda Mančester JUnajteda od oko 55 miliona odbijena, da će oni ići do 65 miliona, ali i da postoji dilema da li je vredno izdvojiti toliki novac. Lotito ne odustaje, on traži 80 i ponovo se izgleda ponavlja priča da to niko neće da plati.

Sergej nema dilemu, on želi u veliki klub, ali mora da čeka. Jer, prva meta Ten Haga je ipak De Jong sa kojim je radio u Ajaksu, a i on je jeftiniji od srpskog igrača.

Jasno da Milinković-Savić i njegov agent Kežman imaju čitavo leto pred sobom, ali je jasno da mali broj klubova može da priušti Srbina zbog velikog obeštećenja. 

Pominje se Totenhem, ali ako zaista izdvoje 70 miliona za Bastonija, teško da će imati novca za još jedan takav transfer, jer Konte mora da reši pitanje levog spoljnog igrača, ali i da dovede napadača kao podršku Kejnu.

Ostaje čekanje što je za fudbalera i najteže...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke