Miloš Milojević na radaru Fejenorda, a mogao bi ponovo da nasledi Stankovića!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 23.05.2024.
21:15
Izvor: Sportske.net

Srpski stručnjak privlači pažnju evropskih klubova.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Nekadašnji trener Crvene zvezde Miloš Milojević ima odlične rezultate u Al Vaslu gde se nalazi nadomak nove duple krune, a iz Švedske, zemlje u kojoj je gradio trenersku karijeru, stiže jedna zanimljiva vest.

Tamošnji Alftonbladet preneo je informaciju da se Milojević nalazi na listi potencijalnih rešenja za novog trenera Fejenorda, ali i Ferencvaroša.

Nakon odlaska Arnea Slota koji je stigao u Liverpul, klupa roterdamskog kluba ostala je upražnjena, pa je Fejenord u potrazi za novim trenerom stigao i do Milojevića, ali Alftonbladet tvrdi da to nije tako izvesno.

Dva su razloga za tako nešto, osim dugačke liste kandidata tu je i finansijski momenat, odnosno činjenica da bi Holanđani morali da plate određeno obeštećenje Al Vaslu ukoliko bi izabrali Milojevića, dok sam trener prema istom izvoru godišnje inkasira 2.500.000 evra.

I Ferencvaroš je ostao bez trenera Dejana Stankovića koji je preuzeo Spartak iz Moskve, pa bi Milojević mogao da ga nasledi i u Mađarskoj kao što je učinio u Zvezdi.

Miloš Milojević je trenersku karijeru započeo u Vikinguru, nakon toga vodio je Breidablik, Mjalbi, Hamarbi i Malme pre nego što je preuzeo Zvezdu 2022. godine.

U Al Vasl je stigao prošle godine i ima važeći ugovor do 2026.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke