Miloš Milojević vs Marko Nikolić 4:0 ove sezone, dupla kruna za bivšeg Zvezdinog trenera!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.05.2024.
19:45
Izvor: Sportske.net

Pobedom u današnjem derbiju je udario pečat na sjajnu sezonu.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Još jedna izvanredna sezona za Miloša Milojevića.

Prošle godine je napustio Crvenu zvezdu posle osvojene duple krune, jer je uprava crveno-belih verovala da je Barak Bahar boji izbor od njega.

Brzo se snašao, pronašao je angažman u Al Vaslu, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i sa ovim klubom takođe stigao do duple krune.

Nedavno je osvojio trofej tamošnjeg kupa, a večeras je osigurao i osvajanje titule, i to u direktnom duelu sa jedinim konkurentom, Šabab Al Ahlijem iz Dubaija koji sa klupe vodi još jedan srpski stručnjak, nekadašnji trener Partizana Marko Nikolić.

Milojevićev Al Vasl je na svom terenu slavio sa 3:0 i tako na dva kola pre kraja sezone uvećao prednost na nedostižnih devet bodova razlike u odnosu na Nikolićev tim.

Mreže su mirovale do 49. minuta, kada je Haris Seferović doveo domaće u vođstvo, na 2:0 povisio je Fabio Lima, devet minuta kasnije, a konačan rezultat postavio je Dijalo u sedmom minutu nadoknade vremena.

Dodajmo još da su u ekipi Al Ahlija i ovoga puta starteri bili Bogdan Planić i Luka Milivojević, ali nisu uspeli da spreče novi poraz svog tima od Al Vasla.

Zanimljivo, ovo je bio četvrti susret ove dve ekipe od početka sezone, a Milojevićev tim je sva četiri meča rešio u svoju korist.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke