Miloševićeva prva ''zmaga'' u slovenačkom ''večitom derbiju''! A već danas - veliko pojačanje?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.08.2021.
09:34
Izvor: Sportske.net

Olimpija ostvarila najveću pobedu od dolaska Sava Miloševića na njenu klupu.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Bivši trener Partizana Savo Milošević polako slaže kockice u ekipi Olimpije koja izgleda sve bolje kako sezona odmiče.

Posle teško izborenog plasmana u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, Olimpija je sinoć na svom terenu u slovenačkom ''večitom derbiju'' savladala Maribor rezultatom 3:1, što je ujedno i prva Miloševićeva pobeda u šampionatu Slovenije.

Bio je to meč trećeg kola, Delamea je u 37. minutu doveo Olimpiju u vođstvo, a pitanje pobednika rešeno je već početkom drugog poluvremena, kada je Ziljkić pogodio u 52. a onda Delamea još jendim pogotkom četiri minuta kasnije stavio tačku na ovaj meč. Maribor je preko Vrhovca u 67. minutu uspeo samo da ublaži poraz. Sve golove možete da vidite OVDE.

Trijumf nad najvećim rivalom izazvao je euforiju među navijačima Olimpije, koju je Savo dodatno uvećao najavom još jednog pojačanja u napadačkim redovima. Slovenački mediji najavljuju da će se danas znati o kome se radi.

*

Olimpija:  Pavlović, Delamea, Korun, Boaći, Elšnik (od 70. Sešlar), Tomić, Kapun, Aldair (od 92. Aldair), Ziljkić (od 70. Kurež), Nukić

Trener: S. Milošević.

Maribor: Jug, Vrhovec (od 77. Makumbu), Voloder, Alvir, Šturm (od 58. Pihler), Repas, Milec, Mitrović, Koderman (od 81. Sikošek), Vipotnik (od 58. Sirk), Žugelj (od 46. Požeg Vancaš).

Trener:  S. Rožman.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke