Mils "zaratio" sa Palasom, krivac je Espirito Santo

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 15.06.2021.
08:55
Izvor: Sportske.net

Englez ne razume portugalskog trenera.

EPA-EFE/ANTHONY ANEX
EPA-EFE/ANTHONY ANEX

Povezane vesti

Portugalski trener Nuno Espirito Santo veoma je blizu prelaska u Everton, ali je do pre samo nekoliko dana figurirao za naslednika Roja Hodžsona u Kristal Palasu.

Nije došlo do dogovora zbog visokih zahteva doskorašnjeg šefa stručnog štaba Vulverhemtpona, a dovođenje u vezu Portugalca sa klubom iz predgrađa Londona bivši reprezentativac Engleske Deni Mils okarakterisao je kao bizarno.

"Nisam to uopšte mogao da pojmim. Pojavilo se da su Everton i Palas zainteresovani za njega. Ne potcenjujem Palas, ali oni imaju 10 igrača koji izlaze iz ugovora. Samo su produžili ugovor sa Bentekeom. Nisu u zavidnom položaju", objašanjava Milsa.

Podsetio je da je nejasna situacija sa najboljim fudbalerom Vilfredom Zahom, ali i Ezeom, čiji status je još nerazrešen.

Prema mišljenju nekadašnjeg reprezentativca Engleske, Everton je daleko logičniji izbor.

"Oni imaju veoma ambicioznog vlasnika koji je uložio veliki novac. Novi stadion je u igri, dobar sportski direktor i perspektivna akademija za izbor mladih igrača. Kada se sve to uzme u obzir, nije mi jasno kako je Palas uopšte uzeo u obzir. Ne mogu to da razumem", rekao je Mils.

Podsetimo, Santo i Everton su praktično na korak od dogovora i pitanje je dana kada će Portugalac i zvanično započeti misiju na "Gudisonu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke